G.R.8 nr 9

Elin: För alltid bästa tjejgruppen. Coolast, snyggast, roligast, mest pondus och mest spännande. Jag önskar bara att de skulle få göra mer. Släppa fler låtar med lika snygga kläder, lika snygg koreografi. Önskar att de skulle få ta mer plats på scenen, få breda ut sig på samma sätt som vissa pojkband. De är ju på inga sätt osynliga men fortfarande alldeles för lite för mig. Inga andra skulle komma undan med en låt och dans med något som skulle kunna vara irländska riverdance-influenser iklädda skotskrutiga kläder. f(x) varvar mellan att göra direkt catchiga låtar (Chu, Electric shock, Hot summer) och låtar som inte är catchiga över huvud taget men på någon vänster blir det i alla fall (NU ABO, Pinocchio). Jag gillar den andra kategorin allra bäst och inom den faller också den här. Plus, albumet Pink Tape = <3!

 

Johanna: Ännu ett bevis på att jag och Elin har lika smak. Vi gapskrattade tillsammans när vi hörde den här låten och såg musikvideon för första gången. Som Elin skrev, vid cirka 0,47 händer det! Som jag minns det vek jag mig dubbel av skratt för att sedan utropade typ: ”Vad håller han på med? Hur tänkte YG? Det här är så sjukt bra!” Och det här är fortfarande så sjukt bra! Jag tröttnar aldrig, jag skulle vilja kröna 0,47 till årets bästa vändning i en låt. Storslaget vemod som får det att värka i hjärtat och sedan några snabba höftjuck till orden ”Hustlin, hustlin I’m hustlin, hustlin” sedan tillbaka till storslaget vemod och sedan några snabba höftjuck igen och så tillbaka till vemodet… YG och Seungri tänkte precis rätt! Min nummer 9 är Elins nummer 11. 

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till G.R.8 nr 9

  1. f(x) <333 älskar också pink tape, så himla bra. speciellt airplane, den är fantastisk!

Kommentarer är stängda.