Julklappstips!

Känner du någon som inte kan sluta prata om CL, Myungsoo, Hyuna, Taemin, G-Dragon, Yoochun, Suzy eller någon annan k-popidol? Eller vet du någon som är intresserad av att veta hur och varför den sydkoreanska nöjesapparaten just nu expanderar över världen?

Loverholic robotronic berättar inifrån om den enorma fanrörelsen. Om gemenskap, idolkärlek, arenakonserter, fluffig gullighetskultur, homoerotisk fanfiction och Sydkorea. Innehållet utspelar sig både i Seoul, där vi bodde i sju månader 2011, och där k-pop är mainstream och i Sverige där k-pop är en växande subkultur.

Beställ boken inslagen som en k-popinspirerad julklapp, signerad och med två dubbelsidiga slumpvis utvalda idolbilder!

Vi behöver ha din beställning senast den 18 december kl 12! Missa inte chansen!

Paketet kostar 169 kr ink frakt.

julbok

Betalning sker via Payson till: bokenloverholicrobotronic@gmail.com

Payson är ett av de säkraste sätten att göra betalningar via internet. Har du inget konto går det enkelt att registrera på http://www.payson.se

När du betalar är mottagaren bokenloverholicrobotronic@gmail.com och på beskrivningen anger du din e-postadress, namn och adressen som du vill att vi skickar boken till. Glöm inte heller att kryssa för Paysongarantin, vilken innebär att du har rätt att godkänna varan innan pengar överförs. 

God jul!

Annons
Detta inlägg publicerades i Loverholic robotronic och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.