K-pop i Malmö!!!

När vi båda upptäcke k-pop bodde vi i Malmö. Sammanlagt har vi bott i Malmö fem-sex år av våra liv. Nu är det över fyra år sedan vi flyttade till Stockholm för att sedan flytta till Seoul för att sedan flytta tillbaka till Stockholm. I helgen kommer vi att åka tillbaka dit allt egentligen startade, till Malmö! Vi kommer dels hänga runt och äta falafel men också medverka i två k-popevent, en typ av meet&greet (hehe) och en miniklubb!

På lördag mellan 14 och 16 kommer vi sälja, signera och prata om vår bok på skivbutiken Rundgång på Möllevången. Och så klart spela k-pop! Alla är välkomna, se event på Facebook här.

På lördag kväll blir det miniklubb/k-popkväll på restaurangen/baren Dubbel Dubbel. Vi spelar låtar mellan 22 och 01 (även då kommer det gå att köpa böcker till special price). Det kommer att vara 18 års åldersgräns (eftersom det säljs alkohol) men det är fri entré. Kolla in eventet på Facebook här.

Hoppas vi ses i helgen!

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Loverholic robotronic och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.