Specialerbjudande: Loverholic robotronic – deluxepaket!

Nu har den kommit! Beställ boken om k-pop, fans och Sydkorea signerade och som specialpaket. Lägg en beställning nu och få ett slumpmässigt paket som innehåller antingen en dubbelsidig idolbild eller om du har tur, idolbild+klistermärke. I tio av dem ligger också en extra vinst som idolstrumpor eller kanske en skiva signerad av samtliga Secret-medlemmar… Endast 100 deluxepaket finns – först till kvarn gäller!

Paketet kostar 189 kr ink frakt.

Betalning sker via Payson till: bokenloverholicrobotronic@gmail.com

Payson är ett av de säkraste sätten att göra betalningar via internet. Har du inget konto går det enkelt att registrera på:

http://www.payson.se

När du betalar är mottagaren bokenloverholicrobotronic@gmail.com och på beskrivningen anger du din epostadress, namn och adressen som du vill att vi skickar boken till. Glöm inte heller att kryssa för Paysongarantin, vilken innebär att du har rätt att godkänna varan innan pengar överförs. Sedan är det bara att vänta på paket!

Uppdatering 12/9:  Imorgon kommer vi att skicka de första deluxepaketen! Vill du få en bok levererad i början av nästa vecka måste du därför lägga din beställning senast klockan tio på förmiddagen den 13/9.

Till alla er som beställt har vi skickat ut bekräftelse, skulle ni av någon anledning inte ha fått någon får ni gärna kontakta oss. ♥! 

bokenutetablouppslagAKTF

Ps. Vill man inte ha specialpaket kan man också beställa t ex här eller här. Ds.

Annons
Detta inlägg publicerades i Loverholic robotronic och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Specialerbjudande: Loverholic robotronic – deluxepaket!

  1. Amand skriver:

    Det är förstås helt omöjligt att be er lägga undan ett specialpaket tills jag fått min lön denna månad?

  2. Pingback: SISTA CHANSEN: Loverholic robotronic – deluxepaket + TEASER | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.