TILLBAKA + spellista

Hej!

Vi har suttit intensivt nedgrävda i vårt manus men nu är vi tillbaka! Och ska börja blogga igen! Vi har massa idéer (på ett ungefär). Planen är som tidigare, något inlägg i veckan men desto längre för att kompensera veckans övriga dagar. Vi börjar med att sammanfatta månaderna med undermåligt bloggande med en spellista med de 15 låtar vi lyssnat mest på sedan vi (eller Elin) gjorde en sist. Vi rekommenderar att ni har den på repeat i bakgrunden under diverse aktiviteter, de flesta. HÄR. Som smakprov, eller kanske som sammanfattning, kommer våra absoluta favoriter här:

Bådas:

Elins:

Johannas:

/Elin och Johanna

Ps. Ni har väl sett det här? ds.

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.