Mind-blowingly Awesome nr 3

Elin

Åh vet inte var jag ska börja ens. Ungefär så här: Introt. Introt. Introt. Versen. Refrängen. Dubstep-sticket (HA! Men faktiskt). Andra versen. Dansen. DANSEN. Yunho. Changmin. DANSEN. dansen. LLLÅÅÅTTEENN. Sådana här fåniga saker som att jag alltid hoppar till och kvider av glädje 0,54. Resten. Låten. Dansen. ALLT.

Johanna

Årets absout bästa video alla kategorier! Kanske den bästa k-popvideon någonsin. När den kom skrev jag att ”den innehåller det som genomsyrat k-popscenen i många år men som aldrig verkar få blomma ut helt. Det som det känns som om jag väntat i evigheter på för att det är så närvarande, på gränsen, men aldrig tillräckligt för mig. Det jag tror jag älskar mest på k-popscenen men som alltid verkar ha vissa regler.” I videon framställdes Xia som om vart annat feminin och maskulin, dominant och passiv, eller både och i samma person. Jag var och fortsätter att vara hänförd och stolt. Att Junsu sedan själv håller intervjuer som den här gör mig ju sedan inte mindre lycklig. Om vi ska prata om låten, som det här egentligen ska handla om, är den naturligtvis också en av mina absoluta favoriter i år. Det finns bara två andra som jag gillar ännu mer.

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.