Mind-blowingly Awesome nr 4

Elin

Ännu en av de här låtarna som jag först avfärdat som okej men inte jättebra. Här handlade det inte om att låten kändes tråkig och som något jag hört förut. Tvärtom, låten är faktiskt rätt konstig. Det handlade mer om en refräng som jag tyckte kändes påklistrad, som om den inte hörde hemma i låten och som gjorde att rösterna lät lite konstiga. Det gjorde mig lite ledsen eftersom dansen och videon var/är otroligt snygg. MEN. Få låtar har växt så mycket för mig i år som den här. Den har växt så pass mycket att jag dels lärt mig uppskatta refrängen, numera tycker jag till och med att den är fantastisk. Dels fått mig att värdera den så högt som fjärde bäst i år.

Johanna

Precis som Elin har jag haft väldigt svårt för den här gruppen tidigare. Jag har kallat Push Push för den värsta låten jag någonsin hört. Men det är ju faktiskt inte gruppens fel att de fick en väldigt irriterande debutlåt där grejen verkade vara att de skulle sjunga med skrikiga barnröster. Jag insåg också ganska snart att de faktiskt egentligen var väldigt duktiga på att sjunga och dansa. Och när de äntligen fick en bra låt föll jag huvudstupa. Det finns väldigt många saker att gilla med den här låten, så många att den enligt mig är en av årets absolut bästa. Jag önskar av hela mitt hjärta att Sistar fortsätter att få göra så här bra låtar för det är de verkligen värda.

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.