Mind-blowingly Awesome nr 7

Elin

Ibland tror jag att mitt iTunes-bibliotek spelar spratt med mig. Den här låten är ett sådant fall. Den här låten ligger etta på min ”mest spelade-lista”. Enligt iTunes har jag lyssnat på den här dubbelt så många gånger som jag har lyssnat på den som kommer tvåa. Närmare 400 gånger sedan den släpptes. Alltså, jag har lyssnat fruktansvärt mycket på den här men ALDRIG att det är så många gånger. Eller? Eventuellt förräder jag mig själv nu genom att lägga den så här lågt ner. Eventuellt kommer jag att ångra mig. Vi får se. Stört bra låt i alla fall. Sjukt bra dans. Extremt roliga minspel och händelser i videon. Osv.

 

Johanna

Det här måste vara årets mest underskattade låt, många verkar knappt ens ha hört den. För mig är det en av mina mest spelade i år och fungerar precis som min nummer 8, Lipstick. Den gör mig lycklig när livet känns tråkigt! I början skämdes jag nästan lite och tänkte att mina positiva känslor för låten nog snart skulle gå över (Boyfriend har liksom alltid skrämt mig lite med sina ungdomligt blyga och nervösa framtoning). Men det gick inte över, och varför ska man skämmas för att man gillar bra musik? Nu konstaterar jag stolt att den här låten är så jävla bra och har ni inte gett den en chans är det dags att göra det.

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.