Mind-blowingly Awesome nr 10

Precis som Johanna skrev igår har även jag lyssnat extremt mycket på det här minialbumet i år. Flera bra låtar, flera av dem som fick musikvideor och därför svårt att välja vilken som är bäst. Tillslut bestämde jag mig för att välja den mest oförglömliga vilket resulterade i den här. Få låtar och få videor har likt den här slagit ner som en bomb. Jag kan fortfarande känna den svindlande känslan i magen när jag såg den första gången. Den var och är så himla mycket, så mycket rätt att det blir fel att det blir rätt. Framför allt uppskattar jag att man tagit så otroligt mycket töntiga element och framfört det på ett sätt som ska vara coolt vilket har gjort det ännu töntigare och därmed ännu coolare. Eh, ungefär så. Boom shakalaka liksom. ❤ HAH.

 

Johanna:

Jag hade egentligen tänkt att den här låten skulle komma någon placering högre upp. Men plötsligt slogs jag av något oerhört. Tänk om världen går under i dag? Enligt många gör den ju det, när som helst nu… Då skulle det vara en skam om den här låten inte hade uppmärksammats. Jag säger som någon smart person på tumblr: Om ni vill slippa domedagsprofetiorna och gå direkt på apokalypsen spola fram till 1:26. (Eller gör helst inte det, lyssna på ALLT en dag som den här.)

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.