Mind-blowingly Awesome nr 14

Elin:

Jag får ganska ofta äta upp mina ord. Jag har nämligen en tendens att tro mig bilda en uppfattning ganska snabbt och sedan uttrycka den om om den vore definitiv. Typ: ”det här är en tråkig låt. Den är inte dålig utan rätt bra men ingen jag kommer lägga på minnet eftersom den liksom inte har något speciellt”. Ungefär exakt så har jag sagt otaliga gånger om den här låten. Tji fick jag nu när jag kollade igenom vilka mina mest lyssnade låtar för i år var. Den här låg osannolikt högt upp för att vara en tråkig låt som jag inte lagt på minnet. Tvärtom uppenbarligen. När jag kollade igenom olika videor insåg jag också att jag tycker att den här är en av de snyggaste som kommit trots sin något enformiga studio-setting. Det är de snygga kläderna plus snygga medlemmarnas fel!

 

Johanna:

Först trodde jag att mina starka känslor för den här låten och videon mest handlade om Kevin: plågsamt snygg i mönstrad kostym och sotade ögon är det som om det äntligen på ett tydligt sätt framgår vilken stjärna han är. Jag vill ha solo-debut NU och med den här typen av styling, låt och dans! Men efter en rad lyssningar insåg jag snart att det här också är en sanslöst bra låt, minus en del mindre övertygande rapp (och jag syftar faktiskt inte på Dongho). Kanske en av U-Kiss bästa någonsin (tänk om min favorit U-Kiss-rappare AJ hade stannat lite till). 

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.