K-pop i Sverige

Det känns som om k-pop plötsligt är överallt i Sverige, eller kanske rättare sagt: som om svensk media äntligen börjat uppmärksamma fenomenet mer. Först med Psys genomslag och nu också ännu mer efter flashmoben till Gangnam Style på Sergels torg (där även vi var med och dansade :)) är det som om alla vill veta vad k-pop är. Nu senast var Julyssa (från Kpop Nonstop) och Nadia (som var med och anordnade flashmoben) i Nyhetsmorgon i TV4 och pratade: !!!

I slutet av sändningen dansade även coverdansare från bland annat Project Chu och R-10 hela Gangnam Style i studion. Vi var hemma hos Elin för att jobba och tittade därför på direktsändningen tillsammans. När dansen började satt vi helt tysta och bara glodde med stora leenden på läpparna. Det kändes minst sagt episkt. En hel koreansk danscover i svensk tv liksom, titta HÄR./e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till K-pop i Sverige

  1. Patrik_k skriver:

    Frågan är om det håller i sig eller bara är en tillfällig hit, om ett halvår kan allt vara glömt och ”old”. Fast både 2NE1 och PSY har senaste tiden blivit uppmärksammade i Sverige så får väl se…

    • dancingonourown skriver:

      Ja, svårt att säga! Jag tror och hoppas att det kommer hålla i sig. Helt bortglömt tror jag inte det blir, frågan är snarare om det kommer kunna etablera sig tänker jag. /e

Kommentarer är stängda.