Lyckotårar

Alltså vad var det jag sa om Changmin/Yunho/SM och perfektion!!! Den här gången har de skapat exakt vad jag vill ha, det jag i diskussioner med mina vänner upprepat gång på gång: Hoppas det blir en danshit med starka vemodiga känslor som framförs med en märklig koreografi. JA så blev det och VILKEN LÅT, jag har faktiskt inte ett endaste litet klagomål. Catch Me låter typ som en blandning av all bra musik jag vet! Refrängen liknar storslagen västerländsk pop medan de andra delarna av låten låter väldigt SM när de är som bäst, typ lite Super Junior men mest Changmin och Yunho sen de blev en duo. Jag är liksom äckligt kär i låtens alla olika moment och delar (och jag vill tro att jag skulle vara det även om det var ett för mig okänt band som gjort den).

När det gäller videon är jag lika besatt: Ja, det dansas i studiorum och det brukar jag sällan jubla över men här är det för att dansen är det relevanta och ska ta plats och det finns ingen annan sidohistoria som stör klippningen utan den är perfekt genomförd. De använder även gulddetaljer på ett lätt macho sätt precis som G-dragon nyligen gjorde i form av en hjälm i One Of A Kind men eftersom det i övrigt inte finns många likheter mellan videorna och guld är snyggt så mig gör det inget. Changmin och Yunho är också väldigt snygga i videon, gillar framförallt de lätt sportiga vita kläderna med silverdetaljer och även silverkavajerna (de är så 98 men på ett briljant och modernt sätt). Sen är det dansen där långa robotarmar byggs ut ifrån deras kroppar genom dansarnas armar likt pantomim, idén kan låta väldigt töntigt men för mig blir det märkligt på ett genialt sätt. I övrigt är det inte som om SM egentligen bjuder på några nyheter i videon, det är mer som om de använder sig av det de vet att de behärskar vilket gör resultatet bländande, bland det bästa jag sett.

Allting med den här comebacken får mitt fangirl-hjärta att närmast explodera av lycka. Jag sitter med lyckotårar och tittar på repeat fast jag har tusen andra saker jag borde göra. Snart kommer jag liksom att ha möjlighet att se det här live i Seoul! /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.