Jag vet att det kommer att bli perfekt!

Ibland är det absurdt vilken tur man kan ha, andra gånger absurdt vilken otur. Jag brukar räkna min förälskelse i DBSK som en femmannagrupp som en av de mest oturliga sakerna i mitt liv, jag hann precis falla på allvar innan de splittrades. Varför upptäckt jag dem inte några år tidigare så att jag fick vara en del av ett lyckligt fandom en längre tid? Eller så att jag hann förstå att jag skulle befinna mig på Seoul Olympic Stadium den 20/22 februari 2009 eller Tokyo Dome samma år den 4/5 juli för att se dem uppträda tillsammans? I efterhand känns det som om jag har missat det som skulle vara min största liveupplevelse någonsin.

Men det känns också som om jag ständigt på grund av tidigare otur kompenseras genom tur. Tur och tur och tur när det gäller möjligheter att se Changmin/Yunho och JYJ live, något som jag, trots att jag helst skulle vilja ha sett dem som fem, upplever som långt ifrån bittert. Det har varit HELT FANTASTISKT varje gång och nu kommer det antagligen hända igen! Jag har absurd tur: Changmin och Yunho ska göra comeback den 24 september och jag har sedan i somras haft en resa bokad till Seoul i början av oktober. Changmin och Yunho har inte uppträtt på musikprogram i Sydkorea sedan jag och Elin för första gången landade i Seoul för över ett och ett halvt år sedan. Då var det Before You Go som vi med stora ögon bevittnade deras sista vecka på musikprogram.

Den här gången har jag på inga sätt försökt tänka taktiskt när de gäller att se artister. Min lillasyster är i Seoul och jag, vår andra syster och en kompis ska åka och hälsa på henne. Jag hade tänkt mig det som en semester där jag skulle göra allt jag saknat i Seoul typ äta gott, promenera runt på gatorna, dricka soju, shoppa kläder, bestiga något berg och umgås med min syster och andra kompisar som bor i stan. Självklart hoppades jag att något lite spännande skulle hända på musikprogram som skulle göra dem värda ett besök men det här ALLTSÅ, det är absurd tur.

Jag hoppas att det kommer att bli bra eller: DET KOMMER ATT BLI BLÄNDANDE! Jag bara vet det, fast det är vågat och väldigt oväntat av mig att säga det så här bara rakt ut till alla er som läser bloggen. Men jag känner det starkt på mig, Changmin/Yunho/SM inte kan misslyckas med den här comebacken. Beskrivningen låter i mina öron otroligt lovande, i översättning av Allkpop: “Catch Me will have a trendy Dutch electronic sound and incorporate a powerful orchestral melody. Stimulating the ear with a dubstep melody line, it is a fresh dance track. The lyrics are about a confident man who bids farewell to his lover. It is a song about a man pleading for his lover to show him love. TVXQ will show off their powerful charisma and choreography as they prepare for a powerful stage that has a story. They have prepared a stage where their performance, music, and visuals are all incorporated perfectly.” PERFECT, så klart att det kommer att bli perfekt och jag kommer ha möjlighet att köa mig till att se det här live!

 

Eh, direkt uppdatering: inlägget ovanför skrevs igår kväll innan det här hade släppts:

 

Teasern gör mig fortsatt säker på min sak, yey! Den ser typ ut som en perfekt blandning av Android och Keep Your Head Down och precis vad jag vill ha. /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jag vet att det kommer att bli perfekt!

  1. Pingback: Lyckotårar | Dancing On Our Own

  2. Pingback: TVXQ säljer slut på sin kommande koncert på 3 minuter - HALLYU.SE | HALLYU.SE

Kommentarer är stängda.