Sydkorea finns överallt 61 och Obsession

Vi har länge funderat runt olika möjliga sätt att jobba vidare med projektet som går under namnet Sydkorea finns överallt. Nu har vi bestämt oss för att testa ett och skapat en ny Tumblr som vi döpt till Obsession. Tanken är att i högre grad fokusera på maniskt samlande där vi bara publicerar bilder som vi tagit själva och publicerar i högre takt än här (vi har liksom försökt vara lite återhållsamma för att bilderna inte ska ta över och folk ska ledsna på dem.) Så, om ni har Tumblr följ gärna projektet här: Obsession. MEN! Sluta inte skicka in bilder – vi publicerar fortfarande gärna era fynd här 🙂 /e och j

Här kommer Sydkorea finns överallt 61 också:

Juni, Fränstavägen, Fränsta, Sverige

Juni, Alsnögatan, Stockholm, Sverige

Annons
Detta inlägg publicerades i Sydkorea finns överallt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.