Sherlock

Jag ska skriva något genomtänkt om den här. Alldeles strax. Eller så fort som möjligt.

/e

Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sherlock

 1. maggre skriver:

  Jag ville ha porno shinee ätandes vindruvor kanske en enhörning och diamonds och helst en saxofonlåt! Typ The bold and the beautiful Shinee edition!
  Men det blev 90tals Michael Jackson Shinee igen och man skulle kunna tro att jag är bitter. Men det är jag inte. Sjukt snygga är de!! Kan inte Taemin alltid ha denna mystiska hockeyfrilla/extensions gone wrong frisyr?! Tycker det är så sjukt snyggt! Varför låter jag alltid sarkastisk när jag inte är det.

  Hade varit fantastiskt though om vi fått -> http://they-call-me-wholock.tumblr.com/post/18981867406/shinees-new-single-leaked

  • dancingonourown skriver:

   Ja, på ett sätt ville jag också det. Eller trodde åtminstone att jag ville det. Nu, efter att Sherlock och dansen verkligen etsat mig fast i huvudet kan jag inte förstå hur jag skulle vilja ha något annat. Haha, alltså, tänk om de kommit utåmandes med bara överkroppar till smäktande musik på det där sättet. Undrar hur vi reagerat då?!
   Obs, när du skriver saxofonlåt kopplar jag direkt till den här fantastiska schlagern, tänk dig en SHINee (jag tänker Minho) med saxofon köra de här solot: http://www.youtube.com/watch?v=8h_hN0xQYv4 /e

Kommentarer är stängda.