Helgaktivitet!

Vi kommer att visa vårt projekt Molla Molla nu på lördag den 18:e februari mellan 14.30-15.30 i kaféet på Östasiatiska museet. Det är en tyst film utan början och slut så om du kan och vill: dyk upp när som helst under visningen och stanna så lång eller kort tid du kan/vill :). 

Hela dagen är temadag med anledning av premiären för museets permanenta utställning om Korea. Vi kommer också tillsammans med bloggarna från The Future is Idol att prata om sydkoreansk populärkultur mellan 15.30-16.30. Titta här för att se vad som mer händer under dagen. Kom!/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Helgaktivitet!

  1. maggre skriver:

    Hade varit jätte roligt att gå på om jag inte bodde så pass långt borta 😦 Hoppas det gick bra!

Kommentarer är stängda.