Två beroendeframkallande Youtube-klipp

1. När jag först såg att Yoochun råkats fångas på film av paparazzi i Hollywood blev jag sjukt nervös. De hade, omedvetna om att en populär flickidol stod en bit bort, egentligen filmat några vid namn Ashley Tisdale och Gabe Saporta. (Jag kände pinsamt nog bara till hennes namn och fick lov att googla för att komma till klarhet med varför just de två filmades.) Anledingen till min nervositet inför klippet var att jag var rädd att Yoochun gjorde något som skulle skapa skandal i Sydkorea, typ att han var synligt hög, viskade sliskiga kommentarer i någon tjejs öra eller hånglade på öppen gata. Jag var också nervös för att han bara skulle se allmänt fånig ut och ha (i min smak) fula kläder typ keps, uggs och solglasögon (fast det var mörkt ute).

Därför var det en stor lättnad när jag äntligen tryckte på play. Yoochun såg snygg ut (snyggast i sällskapet) och vid första anblicken avslappnad och glad. Dessutom var det något med att han såg så vanlig ut, omedveten om att vara filmad och den som i sammanhanget antagligen ansågs minst känd. Han var inte i centrum och sökte inte uppmärksamhet utan stod och pratade med en kompis (Jeri Slaughter som producerat scenshower åt JYJ). Han tände en cigarett och rökte helt vanligt och avslappnat utan en tanke på att någon av hans fans skulle se. Jag fick den där känslan som jag ibland kan få och som är så fascinerande: att jag skulle ha kunnat träffa Yoochun på någon fest (typ när jag bodde i New York) och att han skulle vara vem som helst, inte en k-popstjärna. Jag fick lov att kolla igen och igen och igen och igen och igen och igen och lyssna om man hör vad de säger och analysera.

Och jag var inte ensam om känslan, när jag började läsa kommentarer förstod jag att det typ bara var folk som var intresserade av Yoochun som tittade på klippet. Många kommentarer diskuterade naturligtvis oroligt faktumet (som de flesta fans borde veta sedan innan) att han röker och någon föreslog till PopCandiesTv (som lagt upp klippet) att de ska döpa om det till: something like ”micky yoochun smoking in LA” ….you would get MANY more views because all of the people who are viewing your video are kpop fans and well it would be easier to find this video if the title was different XD.

Det måste ha komma som en överaskning för PopCandiesTv att typ alla youtube-kommentarer handlade om någon som de inte ansåg var huvudpersonen i filmen alls och som då och då försvinner ut ur bild för att man fokuserat på andra. Faktumet att de, om de läser kommentarer, kommer att få upp ögonen för att det finns en kändis som folk är mer intresserade av än Ashley Tisdale för mig återigen tillbaka till nervositeten och oron inför att skandaler ska drabba JYJ. Tänk om de börjar leta i material de har efter Yoochun och det visar sig finnas fler mer skandalösa bilder eller filmer från när han festar loss i Hollywood? Gulp: Snälla återgå till att festa i Sydkorea på ställen där folk typ inte fotar eller skvallrar för media, Yoochun!

2. Jag vet inte hur jag ska kunna stå emot, jag har kollat alldeles för många gånger på det här klippet och kan inte sluta:

Jag vet att jag har lovat mig själv att inte falla för SMs nya pojkband, hur bra de än må vara. Men jag hade inte räknat med den lilla detaljen att de skulle promota Kai i kombo med Taemin. Då spelar det ingen roll att Elin säger ifrån på skarpen och försöker få mig att kolla på annat (i och för sig efter att hon själv har skickat SHINee/EXO-klipp och klagat på att hon inte heller kan låta bli att titta, men ändå.) Fy fan för SMs fula trick: Taemin och Kai är nära vänner därför håller de hand, fnissar tillsammans och pratar informellt med varandra. Och det måste man genast filma innan EXO ens hunnit släppa sin första musikvideo!? Åh, de två är en så läskigt vacker kombination och Taemin ser så stolt, lycklig och vuxen ut. Kan de inte få bilda någon typ av subbgrupp tillsammans istället? Jag menar de andra två EXO-medlemmarna som är med på W-fotograferingen ser ju ändå ganska små och rädda ut. De kanske skulle behöva några år till innan de debuterar?

(Min tanke att hålla mig borta från EXO blir ju inte heller lättare av att världens vackraste Changmin under SBS Gayo Daejun lägger sig i och dunkar Kais rygg uppskattande medan Taemin bästisgullar med honom). Oh SM Entertainment! 어떡하죠? /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Två beroendeframkallande Youtube-klipp

  1. maggre skriver:

    Jag har inte gjort några heliga löften om att hålla mig borta. Men jag har på alla sätt förväntat mig att jag inte skulle vara intresserad av dem. Att jag bara skulle göra ett axelryckande; meeh duncare.
    MEN på något sätt så blir de bara vackrare och vackrare för varje nytt klipp jag ser med dem. Fashion Photoshoot videon made it final! Så fina och nya och nervösa.
    SM är så demoniskt smarta, även om det är rätt så självklart att de utvecklar vänskapar med andra under sina trainee dagar, men det är så smart, den bästa PR kampanjen ever. Det här är den idol du älskar, denna idol älskar denna nya idol så klart måste du älska denna nya idol då också!

Kommentarer är stängda.