Crazy (BORING)

Nej, alltså det här fungerar inte. Jag har försökt upprepade gånger i dag. Jag har tittat och lyssnat, tittat och lyssnat. BESVIKEN. Det här är inte alls den klass jag är van vid när det gäller Teen Top. Clap, fantastisk. Supa luv, fantastisk. No more perfume on you, genialisk. Crazy, tråkig dussinlåtsvariant av Big Bangs Last farewell (som inte ens är en favoritlåt till att börja med). Jag hade liksom trott att Teen Tops bolag skulle smälla till med något extremt nu för att de äntligen skulle få vinna något, för att de skulle kunna komma ikapp andra band som debuterade runt samma tid (eller senare). Så kommer den här. SÅ HIMLA TRÅKIG. BESVIKEN. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Hm. L.Joe är ju väldigt söt där han springer och/eller lider? Hm. Koreografin är kanske okej i all sin snuskighet eller nåt? Det där på slutet lät ju kanske lite lovande i all sin töntighet? Kanske? (Låt mig inte ens börja prata om comebackspektaklet. Bottennappet: två medlemmar i solglasögon. Inte okej.)

 

(Och en parentes: jag försöker fortfarande processa 1) SHINee is back. Det gjorde inte så ont som jag trodde att det skulle göra, inte än. 2) EXO. Jag gör mitt bästa för att göra detsamma som Johanna dvs hålla mig så långt borta från dem som möjligt. Att förälska mig i ytterligare ett SM Entertinment-pojkband står ganska långt ner på min önskelista måste jag säga. Hoppas verkligen att jag kommer kunna värja mig. Antagligen inte. 3) EXO vs SHINee osv, ni vet framtids-å-nej-nu-kommer-mitt-favoritpojkband-lågprioriteras-rädslan. Som sagt, processar.)/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Crazy (BORING)

 1. Julili skriver:

  Personligen tycker jag att videon är bra. Jag uppskattar att de andra får mer plats.
  Vad gäller själva låten, ja den är väldigt ”generic” men den gungar på bra. Jag tycker den är bättre än deras tidigare låtar. Men ja, noona-låten var bortom genialisk.

 2. ninna83 skriver:

  Grejen e att låter växer hos mig, det e nått me refrängen å dom små dansstegen där som gör att jag gillar den. Men håller helt med, jag älskar Clap tyckte kanske inte så mycket om Supa Luv men no more perfume e GRYM. Tror dock att jag kommer att gilla denna, om bara lill Uggla inte dyker upp igen….

 3. Tina skriver:

  känns skönt att jag förhåller mig såpa neutralt till tin tap att jag inte bryr mig om att ursäkta deras tråkiga låtar så länge jag får lyssna på dem jag gillar. vad gäller exo är jag inte så rädd att jag ska bli förförd, men känner också viss panik inför mötet mellan dem och shinee. i bästa fall blir det liknande gemensamt häng som mellan suju och DBSK, men jag vet inte…

 4. maggre skriver:

  Hahahaha känner mig så dum men jag ÄLSKAR det här. Den är inte supa luv eller perfume men den combinar allt jag älskar i kpop. En JÄTTE dum dans, en catchy refräng, snygga killar och snygga harem byxor. ❤ Perfect.

 5. dancingonourown skriver:

  Alltså i mina, Johannas ögon, är Uggla-looken är inte okej. STOPPA SOLGLASÖGONTRENDEN NU! I övrigt har jag från första lyssningen fått en liten pytte fix, inte som Noona-låten, men ändå. Jag brukar gilla skuttigt trams och det här är bra skuttigt trams. Även om det känns väldigt mycket som om jag har hört refrängen förut, typ Last Farwell med inslag av något annat bekant. /j

Kommentarer är stängda.