Big Bam 2011 nr 1

Elin: Låt som fått stor draghjälp av att vi i juni fick chansen att se gruppen i fråga framträda med den live två gånger. Live är den helt magisk, inspelad också fantastisk visserligen men snäppet under. Videon hade kunnat vara bättre men jag väljer att bortse från det, allt annat väger över för mycket för att jag skulle kunnat ha placera den här låten någon annanstans. Att de här tre rösterna har varit blockade från det mesta under 2011 är mycket tragiskt. Årets vackraste ballad, finaste samspel av röster, min bästa låt och den jag är övertygad kommer att hålla längst för mig. In Heaven.


Johanna: När den här sången släpptes sa jag ungefär så här till Elin:
– Gud, det här är typ ledmotivet för allt jag gjort och gör. Vad jag menade var att den beskriver det vackraste jag vet: fiktion, kärlek och drömvärldar på ett så smart sätt att jag bara gapade. Den träffade rakt i mig och har stannat kvar. Hur kan en låt vara så bra? 

Och de här låtarna föll precis precis utanför listan:

Elin: Super Juniors självgoda men övermaffiga Superman, Infinites j-poposande BTD (jag tycker dock videon är obehaglig på riktig. Typ den här skräckfilmen jag inte vill se pga mardrömmar, mitt värsta scenario är när folk fastnar någonstans där det är läskigt och inte kommer ut. SLÄPP UT DEM!), Orange Caramels briljanta Shanghai Romance och Brown Eyed Girls Sixth Sense (som verkligen växte på mig).

Johanna: Jag gillar liksom Elin Superman jag gillar den så mycket att jag faktiskt ångrar att jag inte hade den med på listan, den skulle ha varit med. Jag gillar även Kahis Come back you bad person, Infintites Nothings Over (bland de finaste videorna någonsin men lite mindre briljant live) och Kim Hyunjoongs Break Down (bland de töntigaste videorna någonsin men briljant live).

/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Big Bam 2011 nr 1

  1. Jondy skriver:

    super!! tack.

Kommentarer är stängda.