Big Bam 2011 nr 4

Elin: Låt som jag först tyckte var konstig på fel sätt. Det tog dock inte lång tid innan jag ändrade mig. Den är fortfarande konstig. Så himla konstig men så himla bra. De är så snygga, de är så coola, de är så duktiga, de får vara så mycket, de har så fina kläder, jag kan inte förstå hur och vad SM egentligen tänker, jag kan inte bli less.

 

Johanna: I mitt huvud är den här låten årets mest episka och ett bevis på något jag aldrig egentligen tvivlat på: Changmin och Yunho fungerar perfekt som duo. Låten kommer för alltid vara en av de bästa någonsin ändå blir det bara en fjärde plats. Varför? Mitt enda svar är att konkurrensen är stenhård och att mest episk inte alltid behöver betyda bäst. Jag kan, i vilket fall, inte hitta något att klaga på (utom allt drama och alla omständigheter runt den) allt från kläderna till dansen till melodin till framförandet är perfekt: Keep your head down. Punkt.

/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Big Bam 2011 nr 4

  1. Ellen skriver:

    åh f(x) ❤

Kommentarer är stängda.