Big Bam 2011 nr 6

Elin: Jag ska vara helt ärlig: när den här solodebuten utannonserades var jag mycket skeptisk. Jag tänkte att han mer var en skådis än egentlig pojkbandsmedlem, att hans styrka mer låg i agerande (och en fantastiskt underhållande personlighet) än i sång och dans. Jag förstod inte hur det varken skulle kunna låta eller se bra ut. Jag fick äta upp mina ord med råge. Åtminstone en låt till med video från den här solodebuten skulle kunnat hamna i min topp 15. Jag fick ta mig flera funderare innan jag bestämde mig för att den här var bäst.

 

Johanna: Jag börjar gråta av den här sången nästan varje gång jag hör den. Eftersom jag vanligtvis inte gillar att gråta är den därför inte en av mina mest lyssande låtar utan en jag plockar fram vid sällsynta tillfällen när jag behöver snyfta. Mest börjar jag gråta om jag tittar på videon med engelsk text till. Så här är kan livet vara ibland. Så här är livet ibland, precis så här.

/e och j

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s