Big Bam 2011 nr 7

Elin: Kanske årets bitterljuvaste comeback. En låt som också har pendlat. Den har gått från wow till åh nej vad sjunger de om egentligen till omg wow till gud det här är så sorgligt till wow och så vidare. Return of (two of the) kings = nummer 7 i år för mig.

 

Johanna: Skuttigast, roligast och bästa gullandet i år. Jag har lyssnat extremt mycket på den här låten och jag är en stolt noona. Det är så på gränsen till vad som är okej, jag menar unga pojkar som sjunger om att vara otrogna med lyckliga leenden på läpparna, men det är bara så skamlöst bra och beroendeframkallande knäppt: Använd inte parfym för då kanske min flickvän kommer på oss, liksom.

/j och e

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Big Bam 2011 nr 7

  1. ninna83 skriver:

    No More Perfume e bara för bra! Vill inte tycka om den eftersom att texten e helt galen, men låten, dansen å Teen Top själva e så OTROLIGT söta att jag blir så glad bara jag hör den här låten. Helt klart årets låt för mig (efter Roly Poly dvs) ^^ God Jul tjejer å välkomna hem!!

  2. dancingonourown skriver:

    🙂 jag är sjukt svag för att det just är så omoraliskt och gulligt i kombination. Galet är verkligen rätta ordet!

    God Jul själv och tack! Känns fortfarande lätt märkligt att vara hemma men man vänjer sig antagligen väldigt väldigt snart och så kommer minnet av Seoul kännas märkligt istället. /j

Kommentarer är stängda.