Big Bam 2011 nr 8

Elin: Få låtar har pendlat upp och ner så pass mycket på min lista som den här. Den var helt utanför listan så pass länge att Johanna tittade på mig med mycket förvånade ögon igår när jag berättade hur pass hög den slutgiltiga placeringen blev. Jag vet inte, på något sätt kändes den tillslut tvungen att hamna här. Delar av den tycker jag inte alls om, andra delar är mycket mycket mäktiga. Med mäktiga delar menar jag: CL, CL, CL, CL, CL, CL, CL, CL, CL och CL (samt också Minzy, styling och video).

Johanna: Jag säger ungefär som Elin om Seungris What can I do: det här låten framförs inte av min favoritperson men jag kan inte motstå den. Den är bara så sjukt bra. Videon är så tacky och töntig att den blir konstigt bra (alla fall i kombination med låten). Min största positiva överraskning i år. Inte bara låten utan typ alla låtar Jay Park har släppt faktiskt. Beroendeframkallande är bara förnamnet.

/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Big Bam 2011 nr 8

  1. Shikshin skriver:

    Jag hoppas på att få se In Heaven väldigt högt på er lista, den var i alla fall min absoluta favorit! Ett mästerverk!

Kommentarer är stängda.