Big Bam 2011 nr 10

Elin: Jag och Johanna gillar ju samma låtar ibland också även om inte i samma ordning. Min nummer tio är hennes nummer fjorton. För mig årets näst vackraste och näst mest smäktande ballad, alltså Hello med killen till höger på bilden nedan. (Och så fick jag in en bild på Kyuhyun med, hehe.)

Johanna: Jag brukar hata låtar som handlar om sommar och sol, så kallade sommarplågor kan vara bland det mest irriterande som finns. Men jag måste göra ett undantag för den här eftersom den är så välgjord, de är snyggt stylade, videon är perfekt, dansen är tramsig på bästa sätt och de är så duktiga. Jag har lyssnat extremt mycket på den här, hm, mest i somras faktiskt.

/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Big Bam 2011 nr 10

 1. R skriver:

  Så sjukt glad för er lista, älskar julkalendrar även om den här går hela vägen till nyår! Såg idag något i hot summer videon som jag aldrig sett förut. Fast jag sett den minst sagt några gånger förut. Jo nämligen att de som kommmer in i slutet verklugen inte är dansare utan typ ett gäng snygga coola kompisar till någon. Hahaha de gör de enklaste stegen men ser inte så övertygande ut, någon tjej på högerkanten lite mer sen byter de snabbt till att hoppa runt och se spännande ut. Lite spännande att SM inte kostat på dansare utan castat på stil och attityd, eller bara varit bekväma och tagit typ stylistens coola kompisar.

  • dancingonourown skriver:

   TACK! Nu var jag också ”tvungen” att kolla en gång till hehehehe. Jag tror tanken är att känslan ska vara att alla vanliga människor bara börjar dansa. Typ alla som hänger runt på stan vid den rosa stridsvagnen. Och det vet ju alla att de som hänger vid den rosa stridsvagnen är extra coola styliga vanliga människor. /j

 2. Sara Panda skriver:

  Hello! fin blogg! 😀 i love kpop!

Kommentarer är stängda.