Big Bam 2011 nr 12

Elin: Att se den live var aningen traumatiskt av flera anledningar. Ingen av anledningarna var själva låten eller egentligen gruppen i sig. Den spelas extremt mycket på gatorna här i Seoul och jag blir fortfarande lika glad varje gång.  PLUS kläderna i videon är verkligen paniksnygga.

Johanna: Av alla catchiga låtar som kommit i år är den här en av de absolut catchigaste. Det spelar ingen roll att våra upplevelser av Kara live inte har varit de bästa. Den här låten är så jävla berondeframkallande skuttig att jag ler brett varje gång jag hör den spelas på Seouls gator och vill lyssna på den det sista jag gör på förfest innan jag går ut och dansar. Videon är även den så perfekt snygg-catchig.

/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.