Big Bam 2011 nr 13

Elin: Videon är fortfarande inte en höjdare trots sjukt snygg inledning och styling. Låten däremot har vuxit enormt för mig. Jag tycker att den är fullkomligt briljant på alla plan utom ett. Dessvärre väger just det planet väger över alldeles för mycket och det kostade väldigt många placeringar för den här låten (som ett tag till och med var utanför listan på grund av det). Det gör mig sur eftersom resten är så bra men: ”Girls bring the boys out”. Ett ordbyte eller tillägg hade gett topp tio placering. Nu blir den nummer tretton.

Johanna: Den här låten fick mig att inse att jag missat eller underskattat något extremt vackert: Infinite. Videon till skulle kunna vara bättre klippt och mindre B men låten, dansen och Infinite live gör den till en av mina absoluta favoriter i år. Skulle egentligen ha kunnat komma ännu högre upp på listan (från och med nu börjar mina låtar trängas med varandra och jag har svårt att rangorda dem). Jag har helt enkelt lyssnat oerhört mycket på den här vemodiga och samtidigt peppande låten:

/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.