Big Bam 2011 nr 15

Okej, i år tänkte vi göra en hederlig nedräkning av våra favoritlåtar. Idén att lista de bästa låtarna från 2011 kom för cirka en månad sedan och sedan dess har vi velat, ältat, lyssnat, tittat och diskuterat. Det har varit SVÅRT. Det har släppts vansinnigt mycket bra låtar. För att göra urvalet lite snävare satte vi upp två regler: låten måste ha en video och låten måste vara på koreanska. Vi har också försökt trycka tillbaka våra biased-hjärtan och bara haft med en (eller två, heh, kanske…) låtar med de grupper som vi kallar oss fans av (ni vet, inte ta samtliga Infinite-singlar som släppts i år även om vi stundtals velat). Ett tag hade vi idéer om hur vi skulle sätta poäng på olika saker (låt, video osv) och på så sätt få fram en gemensam lista. Vi insåg dock att vi stundtals tycker alldeles för olika och att det antagligen blir roligare för er att läsa två olika åsikter. Därför kommer vi presentera en låt var om dagen fram till nyår, våra 15 bästa. 

Nummer 15:

Elin: Kanske lite otippat utvecklades den här låten till att bli en av mina mest spelade i år. Låten och videon är cheesy på helt rätt sätt. Så här: allt är lite för lite så pass mycket att det blir för mycket. 

Johanna: Det kan vara för att jag saknar och gillar Heechul väldigt mycket som jag har lyssnat på den här väldigt mycket, jag väljer dock att anta att det också är en extremt bra låt. Den pubertala texten och det fån-rockiga soundet gör mig oerhört glad och påminner mig om mina tonår på det bästa sättet.

/e och j

Ps: titel för den här serien kommer från vår favorit random rad på engelska från en k-poplåt i år. G-Dragon säger Big Bang, T.O.P Big Bam. Vi är alla olika. 

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.