Tomorrow och oflyt

Det fanns en tid när vi bloggade dagligen. Så har det inte varit på sista tiden. Det handlar inte om att vi ledsnat på bloggen snarare tvärtom, vi vill för mycket och har blivit fruktansvärt dåliga på att begränsa oss. Så fort vi sätter oss ner för att skriva något kort och chict slutar det med att vi sitter med rynkade pannor och skriver långa analyser eller svamlar ord. Vi har försökt skärpa oss men det slutar ändå likadant i princip varje gång vilket vi ser som ett tecken på att bloggen just nu fungerar bäst som en plats där vi skriver långa inlägg. På grund av att vi vill hinna göra lite för många saker under våra månader (det är mindre än två kvar, gulp) här i Sydkorea hinner vi därför inte med att uppdatera så ofta. Det
kommer därför att fortsätta att se ut på bloggen som det har gjort den senaste tiden även framöver och vi ska sluta att be om ursäkt för det i typ varje inlägg. Vi har inte lämnat bloggen: ett par inlägg i veckan kommer vi att fortsätta skriva.

OCH. För att kompensera tänkte vi bli bättre på Twitter och Facebook. Vi har haft en Twitter länge men mest följt idoler där och inte använt den själva till fullo. Vi tänkte bli bättre på det. Dessutom skaffade vi oss nyligen en Facebooksida till Dancing On Our Own. Där ska vi försöka göra korta spazziga eller dissiga inlägg som kommer ofta, typ posta länkar till fina bilder, snygga videoteasers och foton från vårt dagliga liv. Så. För kortare uppdateringar, följ oss gärna på antingen Twitter eller Facebook eller på både ock. MEN alltså, vi kommer blogga också, flera gånger i veckan så sluta inte titta här:).

Sedan vill vi säga det här också eftersom det hittills är okommenterat från vår sida: Det känns som om vi har lite dåligt flyt just nu. Dels känns det otroligt konstigt att två av våra absoluta favoritgrupper härjar i Europa medan vi är i Seoul. OTROLIGT KONSTIGT. London, Berlin och Moskva. Att både JYJ och SHINee dessutom har varit i Barcelona, en stad där E bott i en period av sitt liv känns helt bisarrt. Framförallt JYJ-konserterna som vi båda extremt gärna velat gå på känns bittra att missa eftersom JYJ typ är omöjliga att se här i Sydkorea. De borde liksom vara med på musikprogram, tramsprogram och konserter som alla andra men så är det inte. Sedan är det det här med att vi har lyckats hitta en grupp som uppträtt mycket i Sydkorea att fokusera på men alldeles för sent. Vi har blivit besatta av Infinite lagom tills det att de ska koncentrera sig på Japan. Känns sådär. Tänk om vi blivit det i våras istället, då hade vi kunnat se dem hela tiden om vi ville. De promotade i två omgångar under perioden som vi var här i våras. Fail. 

Dessutom går ryktet om en koreansk comeback för SHINee med singeln Super Hero, skriven av norrmän, i början av 2012. (Obs rykte obs. Ryktet om SHINee-singeln Gravity från det påstådda SM-schemat har liksom också gått lite för länge också osv.) Och visst är det att förvänta comeback i början av nästa år men ändå: OFLYT. På ett sätt hoppas vi att början av 2012 betyder typ april. (Så de får sova. Usch, det är inte ens roligt att titta på dem längre. De är så trötta, fyra av dem ser inte ut att vilja hålla på längre alls.) Samtidigt hoppas vi på att de hinner släppa den innan Music Bank i Paris i början av februari. De kan inte hålla på och harva Hello och Lucifer längre. Men seriöst, släpper de den i början av januari (vilket de säkert gör) betyder det alltså någon vecka efter det att vi återvänt till Sverige. Hm. Oflyt.

Avslutningsvis, just nu: 1) Lyssnar vi mest på en låt som fått oss att förstå att vi verkligen saknat Taeyangs röst i hjärtslitande låtar. 2) Förfasar oss över densammes korta intervju (där han avbryter G-Dragon hela tiden) och tacktal när Big Bang vann Best World Act under MVT-galan på Ireland. Varför är det så plågsamt när k-popstjärnor pratar engelska? Kan ingen lära dem att sluta leka att de kommer från USA, det vrider sig i våra magar av pinsamhet. Kan de inte bara vara stolta över sin brytning och prata Hanglish (precis som vi borde vara stolta över våran Swenglish och sluta med detta amerikaniserande)? Vi är dock glada över Big Bangs framgång, att G-Dragon tackade VIP på koreanska och att Daesung var med och tog emot priset.

Här är vår fixlåt, titta på den på repeat istället för när Taeyang pratar engelska: 

/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Tomorrow och oflyt

 1. maggre skriver:

  Haha story of my life. Försöker alltid vara kort och koncist men det slutar alltid med en wall of text utan slutpoäng. Mina svenska lärare gillade inte mina uppsatser ;P Var i Berlin på JYJ konserten, kom just hem. Helt fantastiskt var det och samtidigt så sorgligt, det gör ont när jag tänker på att de måste kämpa i motvind. Har aldrig någonsin varit någon som gråter under konserter men vissa stunder, med alla fanchants och lightsticks så blev det så vackert. Troligtvist den bästa konsert jag varit på..

 2. Linnéa skriver:

  Haha jag kunde inte ens kolla klart på intervjun när Taeyang avbröt GD hela tiden. Men jaja, kul att de vann i alla fall. Kändes ju ganska väntat, men ändå. 😀

 3. ninna83 skriver:

  GD va helt underbar när han drog igång på Koreanska, man liksom kände hur hela arenan bara: Vad händer?
  Infinite timingen var ju liksom helt fail tjejer, som ni sa dom har ju promotat GRYMT mycket detta år, hur kan inte inte ha älskat dessa gossar tidigare, so mycket fail! Dom har dock konserter lite här och där i Korea just nu så om jag ser nått intressant så tweetar jag det till er!

  • dancingonourown skriver:

   Vi ser timingen som vårt straff för att vi inte insett Infinites storhet tidigare. Det kan vi gott ha liksom. Vad har vi hållit på med? ÅH JA TACK, tweeta!/e

Kommentarer är stängda.