The Boys

Okej, jag hade tänkt sluta med att hetsa upp mig över snygga teasers. Allt för ofta blir det besvikelse. Kyujong var ett exempel på det, precis som Brown Eyed Girls. I inget av fallen har låtarna varit dåliga men liksom halvtråkiga. I Kyus fall föll även videon platt (men inte dansen, hängslen ftw), vilket INTE var fallet med Brown Eyed Girls, videon är ♥. Därför hade jag tänkt vänta med att ens kommentera SNSDs teasers även om jag ville skrika högt av lycka redan när Sunnys bild kom för en tid sedan. Men eftersom vi imorgon åker till Gyeongju ett par dagar med bristfälligt internet kan jag inte hålla mig längre. TITTA (eller det har säkert de flesta av er gjort redan):

Åh, jag hoppas att det är en Lucifer, en där videon faktiskt håller för vad teasern lovar. Inte en Mr Simple där jag efter bilderna kände mig snuvad på färgglada herrar eller en teaser som Run Devil Run där jag förväntade mig mer än vad jag sedan fick. The Boys-teasern är fantastisk även om bristen på sånginslag gör att det känns som om den färdiga produkten kan vara helt annorlunda. Det brukar vara så. Men. Fin. Och bilderna är också fantastiska. Jag och Johanna pratade om det som en för oss nostalgisk estetik, den där som var så otroligt cool under en tid på 90-talet och som vi faktiskt har längtat efter ska återvända. Jag pratar om det här:

Plus fyra till snygga bilder och en okej. Åh, ge mig låt och video nu!/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till The Boys

  1. johanna skriver:

    hej jag tänkte höra hur mycket kostar det ungefär att åka till seoul? jag är otroligt sugen på att åka dit men jag tycker alla flygbolag inte riktigt ge klar text med vad det kostar. eller om ni an rekomendera nått flygbolag att åka med! 🙂 btw jag är också super hypad på snsd comeback! can’t wait!

  2. Shikshin skriver:

    Är väldigt hyped!! Dock känns det väldigt segt att SM’s management har fallit lite granna och att albumet är försenat…

Kommentarer är stängda.