Super Junior A-CHA

Ja, alltså. Jag tycker att Super Junior förtjänar en video inspelad i mer än en studio, eller en studio som ser annorlunda ut än så som de brukar och med en historia osv. MEN. Det är ju så snyggt. Och låten är ju så bra. Och, de är fler än åtta här. Mitt mål den här gången i Seoul är att se Super Junior live minst en gång. Så.

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Super Junior A-CHA

  1. Linnéa skriver:

    Låten är jättebra men jag håller med att det skulle behövas en något annorlunda MV för en gångs skull. Typ som Big Bangs stora variationer på sina MVs. Inte för att jag sett så många videor med SuJu men de senaste har varit lite i tråkigaste laget för en sån kassako som dom faktiskt är. Bra blogg f.ö! Hittade hit via Future is idol. 😀

  2. Alexander skriver:

    Men det är ju det som är grejen med SJ, tycker jag! Deras formationer och deras male aeygo! Tycker det blir drygt när de ska försöka väva in en halvt corny story. Och det är ju de här slags musikvideos som skiljer Kpop från resten av le world,
    (No hate)

Kommentarer är stängda.