OMG you TURN ME ON Kim Kyu Jong!

OMFG Kim Kyu Jong från SS501 har släppt teaser-bilder till sin solodebut Turn Me On. Vi sitter storögt och ler. Alltså de är så himla perfekta: PERFEKTA. Vi har varit nyfikna på hans solo men inte förväntat oss storslagna saker. Nu gör vi plötsligt det. Snälla låt det blir vackert, provokativt androgynt och en hit! Att han själv har varit med och bestämt koncept på bilder, låt och dans bådar gott, tror vi. Hans solosång från SS501-tiden Wuss Up har vi båda lyssnat pinsamt mycket på och den bevisar faktiskt att han kan fylla ut en sång helt på egen hand. ÅH! Kom igen, låt honom behålla stylingen vid live-framträdandena. Vi vill ha flera androgynt damigt klädda idoler som poserar utan ironi!

/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till OMG you TURN ME ON Kim Kyu Jong!

  1. thefutureisidol skriver:

    Men herregud, det är bara att lägga ned, här sitter man och knåpar ihop en text, publicerar den och sätter sig och kollar andras bloggar, som skriver samma sak. Eller, det var kanske tur att jag inte kollade nån annan innan så jag i alla fall skrev texten…. Och helt samma text blev det väl inte. Nåväl, hurra för detta koncept, jag har inte varit så här spänd på över en månad gällande koncept. Hurra för att även ni gillar det.
    /l

  2. thefutureisidol skriver:

    Dvs, jag trodde inget annat förstås. snackar snart.

Kommentarer är stängda.