JYJ In heaven teaser irl

I går tog jag själv en promenad på fyra timmar genom Seoul. Jag gick ner till Han River och följde den under massa broar. Jag gick ända tills jag kom till gigantiska World Cup Park. World Cup Park är en sammansättning av massa parker, bland annat Pyeonghwa Park alldeles vid arenan och Haneul Park vilken man når genom att klättra upp för en mängd trappor. Jag klättrade upp för alla trappor och väl uppe förbannade jag mig själv för att jag inte tagit med mig kameran. Utsikten från Haneul Park blir i motsatt håll från Namsan Tower och är mycket vacker, det som vi alltid återkommer till: de höga husen och de skogsbeklädda bergen i salig blandning. Jag fick svindel av såväl utsikten som av höjden och insikten om hur gigantisk arenan World Cup Stadium är. Fick svindel av att vi faktiskt dansade på en scen där för ett par månader sedan. Det känns fortfarande som om det inte var på riktigt.

Det var första gången som jag gick till Haneul Park. Jag gick omkring ett tag uppe i parken, bland annat på en gång under lövklädda huvar fulla med gurkor och pumpor. Tänkte igen att det var synd att jag inte tänkt på att ta med mig kameran så att jag kunde visa, det såg rätt lustigt ut. SÅ det var en himla tur att JYJ fått för sig att släppa teasern till In heaven i går som delvis är inspelad där. HAH. Alltså, alla romantiska naturbilder är ifrån Haneul Park.

Längre om låten, som vi också hörde på deras konserter i Busan, och videon kommer med största sannolikhet från Johanna när det släpps. Låten var en sådan som för mig satte sig direkt efter första genomlyssningen. Vi är också mycket spända på hur det ska gå för JYJ när det kommer till promoting. De har liksom inte gjort en ”riktig” comeback i Korea sedan hela stämninsgsskandalen. Kommer de att få uppträda på musikprogram eller kommer de som vanligt att stoppas? Framträdandet som de gjorde på Friidrotts-VMs avslutning sändes trots allt på TV… /e

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till JYJ In heaven teaser irl

  1. Sara skriver:

    Tänkte bara höra med er, har ni hört att JYJ ska komma till Spanien i oktober och Tyskland i November? =D jag kan inte bli mer glad funderar faktiskt på att gå och se dom i Tyskland=)

    • dancingonourown skriver:

      Ja! Hörde det igår! Tycker verkligen att du ska gå på den i Tyskland. Vi var och såg showen i Busan i juni och det var otroligt bra. Så bra att vi gick två kvällar i rad…/e

Kommentarer är stängda.