Tillbaka i Seoul

I går eftermiddag landade vi på Incheon. Himlen var klarblå när vi tog flygbussen till hostelet vi ska bo på våra första fem dagar här. Allting såg kliché-Seoul-vackert ut, typ höga berg och höga hus i kombination, och det kändes väldigt bra att vara tillbaka. Bland det första vi gjorde var att gå till ett av våra favoritställen och äta koreansk juk (gröt/soppa/risotto). Stället är väldigt litet och ser lite ut som en hälsokostaffär med grön och brun inredning. Mycket fint är det och mycket god är maten. I dag är vi snurriga i huvudet av tidskillnad och sömnbrist men fortfarande nöjda. Har gått runt och tittat på staden och olika stadsdelar och försökt förstå att vi är tillbaka. 

Och varsin skiva har vi redan köpt. Hm. Vi var båda liksom typ nästan tvungna att slå till utifall Kyuhyun-versionen av Mr Simple skulle ta slut. Först var vi i en liten affär och pillade på det enda exemplaret som fanns där länge för att sedan bägge bestämma oss för att vänta. Då kom en äldre kvinna fram och högg tag i den med bestämd blick. Hennes beteende gjorde oss lite nervösa och trissade oss att gå till den stora officiella k-popaffären och titta om de hade några där. De hade det efter det att personalen rotat länge i olika kartonger. Under tiden de letade fick jag dock ett litet hugg i bröstet av Heechul-längtan och ångrade mig nästan i mitt först självklara val av Kyuhyun-baksida. Men jag intygade mig själv snabbt att jag tagit rätt beslut på lång sikt. Kyuhyun är och har typ alltid varit min favorit i Super Junior och hans bild är sjukt fin. Punkt. Även om bilderna på Heechul från militären får mitt hjärta att gråta blod just nu. Fy fan.

Här är våra två skivor, fram och baksida:

/j

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Shopping och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

17 kommentarer till Tillbaka i Seoul

 1. Tobias skriver:

  Juk ❤ ❤ ❤

 2. Susan skriver:

  Hej! Hittade nyss er blogg från Noonas blogg. Tycker att den är jätte bra. Jag tänkte resa till Seoul i mitten av dec (jullov och allt), undrar hur det är med julfirandet där? Ska man åka då för jag har inget emot att det är kallt där, utan undrar om man det är klokt att åka då eller om man ska åka efter jul istället?

  • dancingonourown skriver:

   Hej Susan! Fint att du har hittat hit! Vi har aldrig varit i Seoul runt jul tidigare så vi vet inte riktigt hur julfirandet ser ut på plats. Anledningen vi har hört folk nämna till att inte åka runt jul är den du nämner att det är kallt. /j

   • ninna83 skriver:

    Jul i Korea e ganska tråkigt då koreaner inte riktigt firar jul. Jul är en parhögtid så oftast så tillbringar man julen med sin respektive och myser. På juldagen så gick vi runt i Seoul men det var inte mycket som hände, inget faktiskt bara en massa par som gick runt och var extra mysiga. Däremot ska man köpa en Christmas cake på nått av alla bagerier (Paris Baguette eller nått liknande) ta med den på en hof och dricka lite öl och äta tårta. Det gör många! Och ja det är mycket kallt I Korea under slutet av December och i Januari. Temperaturen är kanske inte lika låga som i Sverige med fukten gör att det blir isande kallt. Men jag tycker att Seoul är bedårande vackert på vintern!

 3. thefutureisidol skriver:

  det känns så där. Puss och kram!

 4. ninna83 skriver:

  Gud va kul!!! ha d så bra! ser fram emot att läsa era inlägg!!

 5. Tina skriver:

  Åå äg!! Ni kommer ha det så jävla intressant, jag förstår inte. Blogga mycket!!!
  (Här hade jag tänkt spazza lite över Kyuhyun, paraplyfäktning och mina blandade känslor inför Heechul i uniform, men värdigheten tog över. Godnatt!)

 6. Vinter skriver:

  *gny* Inte alls avis, men men, får väl åka träna istället! Hoppas ni har det minst lika bra som innan =D

 7. Berry skriver:

  Gud vad kul det verkar!
  Skulle ni typ kunna tipsa mig om några koreanska draman och vart man kan ladda ned dem med engelskt text?
  Älskar eran blogg!

  • dancingonourown skriver:

   Hej Berry. Ja, det har vi!
   Vi brukar inte ladda ner dramer utan streamar dem från olika sidor, det går liksom enklast och snabbast så. Några länkar ligger till höger under Noonas favoriter. Dramacrazy är min personliga favorit. /j

 8. magge skriver:

  Hååh. Känner mig som att jag hädar mot min religion när jag inte supportar och köper skivor. Men är fattig och lat. Vill köpa alla och ta fram olika beroende på vilket humör, fast inte egentligen för jag är snål och det skulle vara totally overkill.
  Seoul låter mys!

Kommentarer är stängda.