Dancing on my own 24

Ensamdans 24

Och original

/e och j

Detta inlägg publicerades i Ensamdans och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Dancing on my own 24

 1. johanna skriver:

  hej, jag tänkte dela med mig av en liten rolig sak jag såg nyss 🙂 på family outing season 1 bär park si yeon en t-shirt där det står stockholm på om jag inte ser helt fel, inte sån jätte stor grej men lite kul att veta 🙂

  man kan se den här lite då och då.

 2. Dani (@_ddanni_) skriver:

  Elin du fick precis coolhetspoäng hos mig och vi borde leka oftare. Lite svårt nu när ni är i Korea, men ändå :c

 3. maria skriver:

  Hej jag är 16 år gammal och kmr från afrika men bor i södertälje. Jag älskar kpop och deras danser så jag ska starta en dans grupp i södertälje,sj tycker jag det e jobbigt att behöva åka till sthockholm för att vara med på danserså jag staryat en sj. Om du är interesserad och bor i södetälje mail mig så snabbt som möjligt på marris@_96live.se och sprid dett vidare. Det kommer behövas att man gör audition eftersom det är begränsad platser föe att det nt ska bli rörigt och slappigt.

Kommentarer är stängda.