HEECHUL LÄMNA OSS INTE!!!

Heechul hånglar upp den extremkristna Siwon, han jonglerar med Hangengs nya skiva efter det att Hangengs stämt och lämnat SM, han är vacker i kvinnokläder och bryr sig inte om dansträning fast han är med i ett av Sydkoreas mest kända pojkband. Han pratar öppet om sina bisarra dieter, ser underskön ut, verkar lätt galen och utstrålar en skit-i-vilket-attityd i ett land där en hög arbetsmoral anses vara den absolut viktigast egenskapen. Han är allt som de flesta män i Sydkorea inte är. Därför trodde jag att Heechul var immun mot de krav som ställs på sydkoreanska män. I morse vaknade jag av en bomb i mitt hjärta och insikten att så inte är fallet: ett sms berättade att Heechul ska in i militären om mindre än en månad.

Jag har hela tiden på ett plan förstått att det ska hända ganska snart, SM har förvarnat och Heechul är 28 år. Ändå har jag inte förstått det alls. Det har inte gått in i mitt huvud för att det är Heechul och han skulle på något sätt som jag inte tänkt ut hur ta sig runt militären med äran i behåll. Jag kan inte se framför mig två års k-pop utan Heechul. För k-popvärlden blir annorlunda utan Heechul eller min relation till k-popvärlden blir annorlunda utan Heechul. Han är en person som väger upp för så många saker, som visar att de är möjligt att jobba för SM och inte följa alla regler, som visar att det är möjligt att vara stjärna och inte följa alla reglar. Efter det att jag blev kär i DBSK och därmed intresserad av k-pop var han en av de första artisterna jag upptäckte på riktigt och inte kunde släppa. Han låtsades prata engelska så att jag dog av skratt, inte bara pussade utan kysste de andra medlemmarna i Super Junior och jag var fast i hans charm.

Att Heechul ska in i militären känns på ett sätt lite som med DBSKs splittring: någonting har gått sönder och kommer aldrig mer att bli sig likt. Heechul är en man i ett land fyllt med plikter och det spelar ingen roll att han är Heedictator på twitter, han kommer inte undan. Jag fäller några tårar, känner mig extremt nostalgisk och vill posta tusen klipp och bilder på Heechul men får en klump i halsen när jag försöker titta på dem och välja. Att Heechul dessutom ska in i militären, den 1 september, innan vi ens hunnit till Seoul känns extremt snopet. Vi har gått och hoppas på att få se Super Junior på musikprogram, antingen under deras sista vecka med Mr Simple eller men en ny låt som vi tänkte skulle släppas i höst i samband med repackage versionen av det nya albumet. Nu känns ju det mindre aktuellt liksom, utan Heechul: FY FAN. UTAN HEECHUL? Heechul ångra dig, fixa dig ur det här jag vet att du kan allt du vill! Kom tillbaka! Vad ska vi gör utan dig? Jag vet verkligen inte.

/j

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till HEECHUL LÄMNA OSS INTE!!!

 1. R skriver:

  Såg det också i morse, helt sjukt…liksom så snart också, fan ett år skulle ju fungera och man kan komma tillbaka men två, allt kommer ju vara annorlunda då

 2. Tina skriver:

  Jag var inte beredd på att jag skulle bli såhär knäckt :(((((((

 3. thefutureisidol skriver:

  I fell into pieces this morning. If you pick them up and count them they would be 13.

 4. dancingonourown skriver:

  Vet ni. Det här med att gråta floder när idoler ska in i militären. Jag har inte förstått det. Tyckt det varit märkliga reaktioner. Tills nu. Jag kan inte hantera det här ALLS./e

 5. Carro skriver:

  Så jäkla ledsamt, va. Och de ger oss nyheten så nära inpå också. Den enda trösten är att nästa år när SuJu släpper sitt 6:e album kommer min gamla favorit Kangin tillbaks :P. Han får väl försöka kompensera Heechuls och Leeteuks stundande frånvaro, vilket är nästintill omöjligt med Hee-nims färgstarka personlighet och Teukies awesome variety skills.

  Jag håller med dig, E. Har aldrig förstått det innan förrän nu. Jag vill inte tänka på hur det kommer bli när mina absoluta favoriter sticker :/

 6. Tina skriver:

  ELIN! SAMMA HÄR! Har alltid bara tänkt att men suck, det är ju inte som att de dör eller nånting… Men nu så. Plötsligt.

 7. koinsanity skriver:

  Fick reda på nyheten typ 1 minut efter den va postad på allkpop. Tänkte först ” det måste vara nästa år de menar ”. Men sen insåg jag att det inte var så och grät floder. Visste inte hur jag skulle klara mig. Men sedan fick jag reda på att han inte ska till militären, utan typ nåt ”public service” sak, och då betyder det att han först ska ha en måndads ”träning” eller hur man ska förklara det, och sen får han bo med medlemmarna igen, det känns härligt. Också när Shindong ringde honom på sitt radioprogram ShimShimTaPa så sa han också att han inte kommer överge sin Twitter, det ger lite plåster på såren. 🙂

 8. dancingonourown skriver:

  @Alla Ja, det är konstigt hur illa berörd man blir. Jag har nog inte riktigt förens nu förstått hur viktig Heechul är för mig. Det är ju absolut inte som att han ska dö och han kommer säkert inte arbeta hårdare än han gjort under SM och ändå. Det kommer att bli så tomt, två år känns just nu som en evighet. Om två år är jag liksom 31, AH. Och då ska typ JYJ och Yunho in i militären. AGH.

  @koinsanity Jag hoppas verkligen att han fortsätter twittra, det skulle liksom göra att han ändå på något sätt var en del av k-popvärlden. /j

Kommentarer är stängda.