VIKTIGT i Johannas värld

(Varning för spoiler om ni tänkt se Protect The Boss och inte vill få reda på handlingen innan.) Jaejoong pussar den snygga bitchen och gör det jävligt hett och bra för att vara en puss, nästan lite kysslikt:


Jag dör av lycka, jag är ett stolt fan. Snälla låt hans karaktär får vara mest kär i bitchen och inte huvudrollsinnehaverskan. De skulle vara ett extremt snyggt par! Jag är så trött på att alla ska bli kära i den snälla tjejen i alla k-dramer. Jaejoong hintar även om ännu mer aktion på sin twitter inför morgondagens avsnitt: ”Relax.. Have patience.. Just explode tomorrow.. watching the drama ..For today, another promise kept..! Singer Kim Jaejoong”

Folk i det internationella fandomet skriker: BED SCEN! Jag hoppas lite och samtidigt inte. Det skulle passa dramat och på dialogen (om man lyssnar med mina svenska sexfixerade öron) har det låtit som om han och bitchen brukat ligga med varandra. Men det här är Sydkorea och Jaejoong är en flickidol. Frågan är om de vågar? Och frågan är om Jaejoongs karriär skulle må bra eller dåligt av det? Frågan är om det inte kommer att bli en puss med huvudrollsinnehaverskan istället? Eller kanske kommer han att sjunga, förhandsvisning av videon till Get Out spår en del men frågan är hur de får in det på ett naturligt sätt i serien? /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Sex, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till VIKTIGT i Johannas värld

  1. Julili skriver:

    Äzldöfkdosjwjs ASSÅ JAG VET INTE HUR JA DKA REAGERA. JAG VET ITE HUR JA DKA TA DETTA. ASSÅ JAG SITTER O VÄNTAR PÅ BUSSEN O FÖRSÖKER ATT INTE BÖRJA SKRIKA SOM EN IDIOT.

  2. Linnéa Karlsson skriver:

    ahhhhhhhhhhhh, organsm, Jaejoong! <3<3<3<3<3<3<3

    Var hittar jag den bästa hemsida med k-drama som man kan titta på online gratis? hade nån,men den försvann i minnet, haha. Måste ta tag i k-dramat nu.

Kommentarer är stängda.