Trams 3: Yoochun-art

Elin introducerade en ny kategori för ett tag sedan: trams. När jag för en stund sedan såg den här triptyken, som Yoochun publicerat på sin twitter, log jag ett gigantiskt leende och skrek högt för mig själv (OBS skämtar inte): TRAMS!!!

Vet inte om bilderna är Yoochun-made eller fan-made. Och vet inte vilket jag föredrar: Att Yoochun själv suttit och klippt och klistrat med sitt ansikte i kända tavlor eller att ett fan suttit och klippt och klistrat och han hittat dem och blivit så överlycklig att han bestämt sig för att publicera dem på sin twitter. Båda scenarierna är för underbara, ibland är Yoochun så jävla underbar eller ofta är Yoochun så jävla underbar.

Bilderna får mig också att börja tänka på den tramsigate fan-art bilden jag vet på Yoochun. Den när han är Pocahontas och Junsu jagar honom i höstmiljö med ett djuriskt uttryck i ansiktet. Den blir aldrig dålig, gammal eller tråkig. Vem har gjort den och varför? Jag skulle kunna göra långa konst- och samhällsanalyser för att förklara för mig själv och andra varför jag blir så fascinerad och inte kan släppa bilden. Jag tror den pratar om mitt liv och vår samtid på miljontals olika intressanta sätt. Just nu nöjer jag mig dock med att kalla den konstigt briljant, ett konstnärligt mästerverk och trams:

/j

Annons
Detta inlägg publicerades i Trams och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Trams 3: Yoochun-art

 1. Vinter skriver:

  Lol hade faktiskt inte dett den där Pocahontas bilden förut men jag måste hålla med om att den är … eh speciell och extremt fascinerande haha *måste titta igen* asg, yep definitivt fascinerande haha..

  • dancingonourown skriver:

   Ja, alltså jag kan inte släppa den. Den har kommit upp i mitt huvud med jämna mellanrum sedan jag såg den för första gången för över ett år sedan. Obeskrivlig är den. /j

 2. Tina/Mis skriver:

  Han är min favvo efter Changmin och han borde skaffa Tumblr. Hehehehehhehehee.

 3. Tina igen skriver:

  I fempersoners-DBSK, alltså.

  • dancingonourown skriver:

   Hehehehe, han kanske har en anonym tumblr. Skulle inte förvåna mig, typ tillsammans med Jaejoong. Och alla som besöker den tror att det är två vanliga, men väldigt roliga, JYJfans som har den. /j

Kommentarer är stängda.