Jag tycker Kyuhyun är blygsam

Jag sitter framför min dator och passar på att tycka en massa saker om k-pop innan jag åker några dagar till Gotland igen. I skogsområdet på norra Gotland där mina föräldrar har sommarhus fungerar internet nämligen extremt dåligt.

Först tycker jag inte alls om 2ne1s Ugly. Det är egentligen väldigt bra att någon försöker prata om utseendefixering. Men allt i Ugly känns väldigt påklistrat och fånigt för mig: stylingen, sättet de sjunger på och videon. Och jag gillar inte alls melodin i refrängen eller gitarrerna. Ugly fungerar helt enkelt inte för mig även om jag skulle vilja gilla den för att den tar upp ett viktigt ämne och det är 2ne1 som gör den.

Sedan tycker jag att det är bra att Super Junior får ha lite roligare kläder på sig under alla fall det här live-framträdandet. Tycker särskilt mycket om Siwons väst och Yesungs kavaj:

Jag tycker också att det är tråkigt att jag inte hunnit hitta engelska undertexter till första avsnittet av Jaejoongs serie Protect the Boss innan jag åker.

Tycker även extremt mycket om JYJs In Heaven som Jaejoong skrivit. Spenderade stora delar av gårdagen med att leta olika översättningar, titta på fancams och minnas hur den lät i när vi hörde dem sjunga den i Busan. Jag vill ha en studioversion utan skrikande fans eller sprakande bakgrund nu. NU!

Har funderat och diskuterat med min kompis Lars varför vi tycker illa om tjejgruppen SISTARs låtar och image. Han har skrivit ett intressant inlägg om det. Jag tycker verkligen extremt illa om allting med SISTAR som grupp. Jag klarar inte av dem, vill typ skrika rakt ut av avsky när jag ser dem uppträda. Jag bävar inför deras comeback.

Sist tycker jag att Kyuhyun är blygsam när han har sagt sig vara Super Juniors fjärde snyggaste medlem. Han har rätt i att Siwon, Heechul och Donghae har lite mer symmetriska ansikten än vad han har och därför blir mer dockiga på bild. Men skulle jag vara tvungen att hångla med en medlem i Super Junior skulle jag inte välja Siwon, jag skulle utan minsta tvekan välja Kyunhyun. Så det så!/j

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Comeback, Sex och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jag tycker Kyuhyun är blygsam

  1. thefutureisidol skriver:

    Jag gillar alla dessa tankar. Kommer sakna dig dessa dagar, vi ses snart!?
    /L

Kommentarer är stängda.