Hela videon till japanska Juliette!


VARNING FÖR EXTREMT ANVÄNDANDE AV ORDET FINT MEN INGET ANNAT ORD PASSAR LIKA BRA:

Åh, den här gjorde mig så himla glad. Även om jag hört låten på koreanska hundratals gånger. Även om videon är extremt lik den koreanska. Även om en av mina favvon f(x)s Krystal är utbytt mot Go Ara som jag inte vet mycket om alls. Även om Minhos rap fortfarande är hm. Även om Taemin numera har tveksamt många sångrader. Även om leenden stundtals ser krystade ut. SÅ HIMLA GLAD. Jag tycker den är så fin. Så himla fina kläder. Fina hår. KEYS HÅRBAND. 

Den här helgen: fin lugn tid i soldattorp. Fin Prideparad. Fina, tycker jag, liveframträdanden av Super Juniors Mr. Simple. Fin video till japanska Juliette. FINT!/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.