Lovande: Mr.Simple.

Min tilltro till hur bra Super Juniors comeback kommer bli har under förmiddagen gått från positiv förväntan till lätt besvikelse och tillbaka till stark positiv förväntan. Med de fototeasers som släppts tidigare under det (lätt ironiska?) konceptet ”ubersexual” hade jag förberett mig på en extremt storlagen comeback som lyfte fram alla Super Junior bästa sidor: fanservice, knäpphet och starka personligheter som möts på scenen.

När jag vaknade hade den första teasern släppts. Med darrande nyfikenhet och förväntan tryckte jag på play. Efter att jag hade tittat på den kände jag en oväntat stark besvikelse. Proffsigt och välproducerat men tråkigt och långt ifrån sprakande och storlaget. Många andra grupper skulle liksom kunna göra det här och säkert bättre än Super Junior som typ bara har tre sångare:

Min syster tröstade mig med att de vardagsgrå tråkiga kläderna kanske bara var en av de många scenerna som skulle visas i videon: Hon hade rätt. Strax därefter släpptes den andra teasern och även om Super Junior har samma grå kläder på sig står de i kontrast till något färgglatt förföriskt och lockande som jag hoppas kommer får dem att kasta sina gråa kläder och byta om till de mer inspirerande och nyskapande från fototeaserna. Titta:

Kan bli briljant. /j

Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Lovande: Mr.Simple.

  1. thefutureisidol skriver:

    Mr Simple har siktet inställt på att bli min mest spelade låt innan veckan är slut.

  2. Dani (@_ddanni_) skriver:

    ”Kan bli briljant”

    Och så blev det inte det

Kommentarer är stängda.