Teen Tops Don’t spray perfume = OMFG MEGALOL

Okej, jag visade den här videon utan subs för Johanna igår kväll. Innan sa jag att jag själv tyckte den var sådär, ingen Supa Love direkt. Redan efter andra genomlyssningen fick jag dock äta upp mina ord. Som Johanna sa: man blir glad. Och de sjunger mycket om noona. Eftersom jag hörde att de använde sig väldigt mycket av just det ordet valde jag att vänta med att posta den här tills en översättning kommit. Nu har det gjort det. Hur bra den stämmer vet jag inte. Men. Om den gör det. Tillåt mig att: ROFL.

Så här: ”When I’m with noona it feels like I became a man.” ”Don’t spray perfume on you. If you do so my girlfriend will find out.” HAHAHA. Men hallå Teen Top födda mellan år 1992-1995! Eller kanske: hallå ni som gav den här låten till Teen Top?! Hur kan de få en låt som handlar om att vänstra med äldre tjejer? Och hur kan de spä på det ännu mer genom att göra en video med tips för hur man kommer undan med otrohet?

Okej, lite misstänkte jag att comebacken skulle vara något nytt efter den här otypiska teaserbilden som kom för ett tag sedan. Och, alltså, jag fattar att man vänder sig till noonafans. Det är ett välbeprövat och fungerande koncept. Men otrohet mot en tjej, som jag med tanke på video och text, gissar vara yngre/i samma ålder? Bör de inte tänka åtminstone liiite på sina yngre fangirls också? Eller har de inga sådana? Eller överanalyserar jag låt och video nu?

A+ också till avslutande awkward smile. HAHA!/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Teen Tops Don’t spray perfume = OMFG MEGALOL

 1. dancingonourown skriver:

  SÅ JÄVLA BRA-KONSTIGT!!! Jag blir lycklig. /j

 2. Goldkokoro skriver:

  Har inte varit ett fan av Teen Top med tanke på hur de delar upp låten mellan medlemmarna, men denna låt var catchy. Men betydelsen… XD Ska ladda upp den med svensk undertext på min kanal http://www.youtube.com/asianpopsweden. Kolla gärna upp den

 3. Tina skriver:

  Älskar den här låten musikaliskt och är som noona nöjd med texten, tycker det är soft att de är sådär ogenerat provocerande.
  Men. Alltså. Först tänkte jag att whatever, noona som i 18 år eller vadå? och kände mig gammal. Men! Noonan i musikvideon är tydligen… 32 bast. ᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏᄏ TIN TAP. VAD ÄR DET MED ER, NI ÄR CA 15 ÅR. LOLOLOLOL

  • dancingonourown skriver:

   AAAAAHHHHHHHH, 32 ÅR! Allt med den här videon och låten bara växer på mig. SÅ JÄVLA BRA! 32 ÅR! Jag vill dö av lycka. Jag vill skutta runt till den här låten resten av mitt liv! /j

Kommentarer är stängda.