I korthet

Det har varit lite tyst här ett tag. Vi hintade om att det skulle kunna bli så här på grund av semestertid och vår tendens att spendera den på svensk internetfri landsbygd men i ärlighetens namn har jag faktiskt haft internet i ett par dagar. Jag kom tillbaka till Stockholm i slutet av förra veckan. Helgens händelser i Norge har dock distraherat. Jag vet inte vad jag ska skriva om det. Jag har i likhet med andra valt att vara tyst här på bloggen under helgen. Det om har hänt är fruktansvärt. Det är hemskt. Det är vad jag kommer säga om det här nu. Det som har hänt är hemskt.

Längre resonemang om sådant som vi brukar skriva om på den här bloggen får komma senare. I korthet kan jag säga att: 1) Super Junior ska, som säkert många vet, göra comeback den 3:e augusti och släpper fram tills dess minst en teaserbild om dagen. Det gör mig glad. Läs mer om det hos futureisidol. 2) Junsu och Eunhyuk som Johanna skrev om i inlägget nedan har twittrat till varandra. Om, exempelvis, att träffas. Vi undrar vad SM Entertainment tänker om det här egentligen. 3) Taemin fyllde laglig för en vecka sedan. För cirka ett år sedan när vi nyligen startat bloggen skrev vi så här. 4) Vi har köpt flygbiljetter tillbaka till Seoul. Vi åker från Sverige den 2 september och stannar till dagen innan julafton. Innan dess ska vi försöka få upp lite inlägg om hur det är att bo Korea som en del har frågat efter i kommentarerna. Överhuvudtaget ska vi försöka blogga mer i augusti. Och i september med såklart, osv. /e

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till I korthet

 1. Charlie skriver:

  Ser fram emot mer uppdatering från er sida, vill veta ALLT om Korea 🙂

 2. Shikshin skriver:

  Wow, grymt! Hur kommer det sig att ni åker tillbaka?
  Hoppas ni får se SNSD’s comeback, veva i så fall den svenska flaggan för mig ❤

  • dancingonourown skriver:

   Ja! Vi håller ju på och jobbar på ett textprojekt och kom helt enkelt inte så långt med det som vi ville. Vi känner att vi behöver mer tid på plats för att det ska kunna bli bra och tillräckligt omfattande.
   Om vi får se deras comeback ska vi lätt ha en Sweden♥SNSD med oss och tänka på dig!/e

   • Shikshin skriver:

    Aha, det låter jätteintressant! Kommer projektet bli offentligt senare (så att jag kan se det)?
    Jaa, tackar!! 😀 Jag är ett stort SONE och även om jag borde känna avundsjuka gör jag inte det, just för att det är ni två! Ni är legit, så att säga 🙂 kekeke

Kommentarer är stängda.