YES! Miss A dränker en elak playboy i en tank med vatten

Miss A har äntligen släppt en ny video. YEY! Eftersom min tillgång till internet är starkt begränsad vill jag bara säga att jag gillar den starkt innan jag packar ihop min dator på fiket jag sitter i Visby. De dränker en elak snygg playboy i en tank med vatten, har sjukt snygga kläder och mycket bra utstrålning. Särskilt Jia och Suzy. Låten är bra men inte det bästa jag hört, hoppas att den växer. TITTA VAD SNYGGT:

I övrigt tänker jag sammanställa de för mig viktigaste nyheterna från k-popvärlden (som jag lyckats få reda på nu) när jag kommer hem till mina föräldrars sommarhus och sedan slåss lite med deras extremt långsamma internet, få se om det blir ett inlägg till lite senare. /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till YES! Miss A dränker en elak playboy i en tank med vatten

  1. Julili skriver:

    jag är väldigt meh angående låten och videon. Förväntade mig att bli ”blown away” liksom….

Kommentarer är stängda.