YES! Miss A dränker en elak playboy i en tank med vatten

Miss A har äntligen släppt en ny video. YEY! Eftersom min tillgång till internet är starkt begränsad vill jag bara säga att jag gillar den starkt innan jag packar ihop min dator på fiket jag sitter i Visby. De dränker en elak snygg playboy i en tank med vatten, har sjukt snygga kläder och mycket bra utstrålning. Särskilt Jia och Suzy. Låten är bra men inte det bästa jag hört, hoppas att den växer. TITTA VAD SNYGGT:

I övrigt tänker jag sammanställa de för mig viktigaste nyheterna från k-popvärlden (som jag lyckats få reda på nu) när jag kommer hem till mina föräldrars sommarhus och sedan slåss lite med deras extremt långsamma internet, få se om det blir ett inlägg till lite senare. /j

Annonser
Det här inlägget postades i Comeback och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till YES! Miss A dränker en elak playboy i en tank med vatten

  1. Julili skriver:

    jag är väldigt meh angående låten och videon. Förväntade mig att bli ”blown away” liksom….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s