Trams 2: Oh My God Sun!

Positivt inlägg betyder för mig ursäkt för att posta mer trams och i det här inlägget är min nyligen erkända favorit Junsu huvudperson. Först trodde jag att jag skulle vara tvungen att även den här gången posta två klipp men medan jag letade efter dem på Youtube lyckades jag ramla över ett klipp där någon klippt ihop precis de två som jag tänkte posta. SUCCESS!

Okej, så bakgrundenär som följer: Junsu spelar badminton med Yunho under en resa till Saipan. TVXQ var vid tillfället fortfarande fem medlemmar *sobs* och resan till Saipan var del tre av serien som släpptes under namnet All about TVXQ. Klicka här för att se hela resan. Det är mycket underhållande även om jag personligen blir lite ledsen av att se det numera. De var fem och de verkade vara så lyckliga… Under resan/programmet tävlar i vilket fall killarna i två lag, Junsu och Changmin mot Yunho och Yoochun. Jaejoong agerar som någon form av MC. De tävlar om allt livsnödvändigt, om middag, frukost, vem som får sova i säng osv.

Junsu är väldigt tävlingsinriktad och eventuellt också kanske hungrig (kommer inte ihåg vad de tävlar om just här men gissar att det är typ om vilka som ska få äta frukost). Därför blir han hysterisk när han förlorar en boll och vill få det dömt i sin favör istället. Han skriker att han inte såg något när bollen kom farande, att han blev bländad och när de andra inte lyssnar brister han ut i: OH MY GOD SUN! Eller vänta nu, jag måste posta två klipp i alla fall. Här får ni se Junsu skrika omg sun i tre minuter. Det är okej att stänga av i mitten när man vill.

Oh my god blir väldigt populärt, åtminstone bland Junsus internationella fans. En del börjar helt enkelt säga oh my god sun istället för oh my god. För en del kommer det efter ett tag så naturligt att man inte tänker på det. Händer något plötsligt, oväntat eller liknande är det det man brister ut i. Exempelvis gör man kanske det om man som Junsufan råkar springa in i honom utan för ett hotell i USA. Om det är medvetet eller inte i det här fallet vet jag inte men alltså ÅH. Titta hur Junsu reagerar. Så himla ♥♥♥♥♥♥.

Just det, här är det där ihopklippta jag pratade om. Och det var trams två!

Och: om man varit uppmärksam kanske man sett att det vart fasligt mycket /e under inläggen på sista tiden. Det är eftersom Johanna är på semester och tillfälligt inte har internet. Hon har sagt att hon kanske kommer åt det i dagarna och då eventuellt postar något. Från och med i dag och en vecka framåt är det detsamma med mig. Vi har alltså inte glömt bort bloggen, vi kommer bara vara lite isolerade på olika håll ett tag och KANSKE kunna posta grejer men det är inte säkert. Och, eeeh, sååå, om det händer sjukt extremt viktiga saker medan vi är på landsbygden får man gärna skicka ett mejl till oss till mejlen på höger sida. Typ om några blir ihop eller SHINee ska göra comeback eller så. Är nog enklare med segt internet att kolla mejl än tusen olika bloggar tänker jag.

HAHA, åh jag är en sådan tönt. En vecka med bristfällig internet och jag blir rädd att missa något. Men sådan är jag, det är bara att acceptera. Okej, hörs snart då!/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Trams och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.