Tre SHINees & f(x) säger Hello

Det här. Special stage på Inkigayo med f(x) och tre SHINees. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det här men eftersom några SHINees äntligen står på Inkigayos scen efter alldeles för långt uppehåll (MEN NI VÄNTAR MED COMEBACK TILL I SEPTEMBER, HÖR NI DET!?) känner jag att jag åtminstone borde kommentera det. Framförallt tänkte jag ställa en rad frågor.

Missförstå mig inte, det är inte så att jag tycker att det här är dåligt. Snarare aningen konstigt och kanske lite småtråkigt. Antagligen har jag haft för höga förväntningar, jag har gått och längtat efter att få se det här framträdandet i flera dagar, ända sedan det blev officiellt. Det innefattar två av mina absoluta favoritgrupper och hade jag varit kvar i Seoul hade jag antagligen gjort allt för att komma in och se det live.

Men till frågorna då: 1) Varför gör de Hello och inte exemplevis inte Lollipop från f(x)s senaste skiva som faktiskt var en f(x) feat SHINee-låt? Allkpop förklarar special stage-grejen med ”to mark Pyeonchang being the host for the 2018 Winter Olympic Games”. Man ba: va? Hur passar kärlekslåten Hello in där? Men okej, kanske håller jag på och gnäller i onödan här. Det är ju en bra låt liksom. De får säga hej till vem de vill, det var ju en fin tanke, klart det är kul att Sydkorea fick äran med OS osv. Kanske ville jag egentligen bara väldigt gärna se Lollipop live. Och kanske är det egentligen det här som jag undrar mest över:

2) Varför är det endast tre SHINees? Varför är de två med starkast röster inte närvarande? Var är Onew och Jonghyun? Hittar ingen förklaring till det här någonstans. Jättekonstigt.

3) Varför får Taemin inte vara rödhårig längre? (De spelar in en video till den japanska versionen av Juliette, nytt koncept osv, jag vet. Håret är okej men jag gillade hans röda hår bättre.) Och har han inte blivit EXTREMT smal igen? (Har inte alla fem SHINees blivit sjukt smala de senaste veckorna?)

Nu ska jag sluta gnälla. Men. Det här var inte det roligaste jag sett. Inte det sämsta heller.  Gillade till exempel väldigt mycket när Amber sjöng. Key ser ju himla glad ut. Och Minho är EXTREMT bra på att se kär ut i alla han sjunger mot (eller ens tittar på).

Undrar om jag varit lika gnällig om jag sett det här live på plats i Seoul istället? Förmodligen inte.

Det var allt./e

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Tre SHINees & f(x) säger Hello

 1. Julili skriver:

  HAHAHAHA ÅH GUD VAD DETTA VAR TRÅKIGT!
  men det bara bevisar min teori: Amber tillhör med SHINee. Så om man utgår från det så var det 4 SHINees och 4 F(x) tjejer där.

  Jag vet fan! Varför gör de inte Lollipop? Omfg jag bad som en tok att de skulle göra den på SM Town, perfekt sång för en konsert liksom!

 2. Julili skriver:

  Just det, glömde att skriva en sak:

  DEN SOM BESTÄMDE ATT TAEMIN SKA VARA BLOND BÖR SKJUTAS. HAN SKA ALLTID VARA RÖDHÅRIG, ALLTID!

 3. thefutureisidol skriver:

  Men, kan det kanske vara så att Lollipop är typ en reklamlåt för telefoner? De, f(x) har i alla fall gjort den en gång tidigare med nån annan grupp. Kanske inte passar sig i sådana sammanhang. Ja, du är nästan lite vildsint, i dina uttryck.

Kommentarer är stängda.