Skamlös videodump och intervju på Korea.net

Det här med att komma hem till Sverige, svensk sommar och min lägenhet har varit lite av en chock men ändå inte. Det känns så knäppt det går att förflytta sig mellan två delar av världen och lite två typer av liv på endast några timmar. Allt är väldigt förvirrande. Men ändå inte. Osv. Som Johanna hintade i förra inlägget åker vi ju också snart tillbaka till Seoul igen. Kanske känns det därför ännu konstigare att vara i Sverige, som att det är en transportsträcka, eller kanske bara paus från något annat. Jag vet inte. Vad jag vet är att det är skönt att kunna träffa kompisar och familj. Att det inte är ett projekt att ringa och fråga hur någon mår eller vad de ska göra idag. Men samtidigt är det konstigt att ha missat exempelvis Music Core med Onho som mc:s igen i helgen. Osv.

Eftersom allt är mest förvirrat just nu och det är svårt att koncentrera sig på saker och skriva meningsfulla inlägg passar jag på att slänga upp massa videor. Vi har varit lite dåliga på helt spazziga inlägg på ett tag. Det har varit väldigt mycket ”det här gör vi idag blabla”. Vi ska bli lite bättre på variation. MEN. Om ni ändå vill läsa något längre och inte bara titta på videor kan ni klicka här. Här finns en intervju på engelska under rubriken ”Bringing Sweden and Korea closer through K-pop” som Korea.net gjorde med oss veckan innan vi åkte där vi pratar lite om vår olika projekt och så.

Men: de här låtarna lyssnar jag alltså, tillsammans med Hot Summer och Please, på mest just nu.

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.