Regn, Seoul, Sverige, Junhyung och Hara

Tidigt i morgon bitti åker vi hem till Sverige. Det känns extremt märkligt. EXTREMT MÄRKLIGT. Det snurrar i huvudet av att tänka på svensk sommar och ingen mer storstad med oändliga möjligheter, inget mer stå i raka köer och vänta på idoler irl. Vad ska man göra med all sin tid hemma i Sverige när man inte kan köa för musikprogram eller åka till Busan för att se JYJ? Sola och bada känns liksom inte så lockande. Tänker att vi eventuellt kommer att titta på alla koreanska serier vi missat och längta tillbaka lite för mycket. Men men… det kommer att bli fint att träffa våra familjer och vänner.

Under den senaste veckan har vi varit urusla på att blogga för att vi har haft besök deluxe (Johannas systrar, systers sambo och vår kompis Lars), ställt ut konst och försökt att göra tusen saker som vi inte kommer att kunna göra i Sverige. Vi har gått på M! Countdown och Music Core, tittat på olika stadsdelar i Seoul, promenerat förbi SM Entertainments byggnad, ätit tempelmat, besökt Lotte World, druckit soju, varit i Namsan Tower, försökt sjunga k-pop på noraebang och åkt billig taxi. Allt medan regnet har öst ner över stan. I går var första dagen på en vecka som det inte regnade. Vi hade hört att det kan vara väldigt regnigt i juni och juli i Sydkorea men när vi vaknade av att regnet åter igen piskade mot taket i dag började det faktiskt kännas extremt.

Innan vi slutar och packar ner våra sista skivor och posters i väskorna måste vi naturligtvis nämna det största samtalsämnet för oss just nu: Hara från KARA och Junhyung från BEAST, tre dejter och ”in a relationship”.. Vad betyder det att de går ut och säger att de träffas? Gråter de fans som är kära i dem blod? Får de träffas för sina respektive bolag? Håller k-popvärlden långsamt på att förändras? Kommer vi se flera kändispar nu? Har de verkligen bara träffats i en månad? Påverkar det här vårt kära BEASTs framtid? Många frågor och inga svar än. Mycket att tänka på under morgondagens 14-timmarsresa. HÖRS I SVERIGE! /e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.