Fahrenheit och YunJae

För ett tag sedan var det tawianeska pojkbandet Fahrenheit på besök i Seoul. Under sin resa tog Jiro och Calvin bland annat de här bilderna: 

När jag såg dem skrek jag rakt ut av lycka. Extremt bra smak de har när det gäller paring!!!  Jag har själv funderat på att göra en kupp och sno två pappdockor. En Yunho och Jaejoong och sedan ställa dem någonstans bredvid varandra. På en gata i Myeongdong ligger liksom Nature Republic som JYJ gör reklam för och som har pappdockor av dem mitt emot Evisu Jeans som Yunho gör reklam för och som har pappdockor av honom. Åh, vad jag gillar Fahrenheit just nu. Jag firar med ett gammalt klipp där de träffar DBSK när de var fem och ser lite starstucked ut:

/j

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.