No more Jonghyun & Sekyung

I höstas skrev jag pinsamt mycket om nyheten att SHINees Jonghyun och skådisen/modellen Shin Sekyung dejtade. Jag kunde inte förstå hur SM kunde gå ut officiellt med att en av dras yngre artister hade tjej. Jag vet att idoler dejtar, men de gör det i hemlighet. Det är så det fungerar. Bolagen (och idolerna) vill låta fansen få fortsätta drömma. Därför håller de tyst. JongKyung-skandalen var därför helt osannolik. Jag menar, hur många gånger har inte SM förnekat sådant här när det funnits uppenbara bildbevis förut? Mycket uppenbarare än de på Jonghyun och Sekyung?

 Jag lovade efter några veckor av inlägg om JongKyung att jag skulle sluta konspirera och sluta skriva konstiga teorier på bloggen. Jag gjorde det, slutade skriva, men har aldrig slutat konspirera i mitt huvud. Sedan jag kom hit till Seoul har jag inte trott att de var ihop längre men att det kanske var något mellan dem för ett tag sedan. Efter gårdagens nyhet om att de precis gjort slut vet jag inte alls vad jag ska tro.

Kanske gjorde de slut nyligen. Kanske gjorde de slut för ett tag sedan. Kanske har de aldrig varit ihop. Kanske var det en cover up för något annat.

Vi kommer aldrig få veta. Jag kommer ändå inte sluta fundera på ett tag. Mest hoppas jag att Jonghyun och Sekyung  inte har tvingats till något av sina bolag. /e

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till No more Jonghyun & Sekyung

  1. amanda skriver:

    Hoppas att det en dag blir JongKey ❤

Kommentarer är stängda.