HOT SUMMER

Precis så här är det i Seoul just nu:

Vi vill typ bara sitta i skuggan och äta glass, titta på den här videon på repeat och kanske som f(x) sjunger ha något svart och långt på oss. Enligt engelska översättningar som vi har läst sjunger de nämligen bland annat: Let’s show the sweating foreigners here. If it’s too hot, wear something black and long. Vi känner oss extremt träffade av textraden inte bara för att vi är svettiga utlänningar utan för att vi faktiskt har funderat mycket runt klädkoderna här. Vi gör till exempel vårt bästa för att inte ha bara axlar ute på stan för att vi har märkt att de flesta tjejer trots värmen inte har linne på sig. Här är det istället kortkort som gäller för att inte svettas.

När vi först hörde Hot Summer hade vi lite delade meningar om den var småtråkig eller beroendeframkallande. Efter videon och framträdanden på musikprogram (som vi ännu inte sett live) är vi ense om att den är beroendeframkallande. Som ofta med f(x) gör deras dans, styling och scennärvaro att de höjer alla sina låtar (undantag Mr Boogie, men då var de också minus Amber) till briljans. Vi vill bara ha mer och mer av f(x) och Hot Summer. /e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till HOT SUMMER

 1. Shikshin skriver:

  Och Vic omma blir bara sexigareo sexigare!

  • dancingonourown skriver:

   JA, verkligen! Jag börjar bli lite besatt. Förut hade jag Amber som självklar favorit. Hon är fortfarande min favorit men inte lika självklar för att Victoria ligger också sjukt bra till. /j

   • Shikshin skriver:

    Krystal var min första favorit, men nu börjar Vic och Amber ta hennes plats xD Desa två är bara fulla av karisma och stage prescence~

   • dancingonourown skriver:

    Åh, ja. f(x)s scennärvaro är helt sjuk verkligen. Jag gillade dem innan men nu har de verkligen stigit till ett par av mina absoluta favoriter! Måste jag välja favoriter i bandet säger jag nog Amber och Krystal./e

 2. Olivia skriver:

  Varför tyckte ni inte om Mr Boogie? Tyckte F(x) gjorde ett jätte bra jobb med den låten 🙂

  • dancingonourown skriver:

   Vi tyckte inte att Mr Boogie var dålig. Den var bra, men den lät och f(x) var stylade som vilken tjejgrupp som helst. Även om de fortfarande var duktiga var liksom det där speciella med f(x) borta, det som gör att de sticker ut och blir sjukt bra. Vi tyckte inte att f(x) gjorde ett dåligt jobb utan mer att SME gjorde några tråkiga val (men det är så klart bara vår smak.) /j

Kommentarer är stängda.